Як виглядає колишня дружина Сергія Притули, яку він проміняв на іншу: красуня, яка затьмарила навіть Олю Фреймут

Відомий український телеведучий Сергій Притула знайшов своє щастя нас першого разу. Як виглядає його колишня дружина, яка народила йому старшого сина?

Свою першу дружину Сергій Притула показував фанатам неохоче. Молода та прекрасна жінка народила тоді ще не найвисокооплачуванішому телеведучому старшого сина Дмитра. І хоча у пари був спільний спадкоємець, Сергій не зміг знайти щастя у цьому союзі і дуже скоро пішов до іншої.

Як виглядає колишня дружина Сергія Притули, яку він проміняв на іншу

Як виглядає колишня дружина Сергія Притули, яку він проміняв на іншу

Знайомство з нинішньою благовірною Сергія Катрусею сталося на його роботі. Варто відмітити, що між молодими людьми одразу ж зав’язався бурхливий роман і незабаром переріс у міцний шлюб. Минулого року Притула став батьком втретє — Катерина народила йому другу доньку Стефанію.

Як виглядає колишня дружина Сергія Притули, яку він проміняв на іншу. Перша дружина Юлія. Фото взято на просторах мережі.

Які зараз стосунки між колишнім подружжям достовірно невідомо, але Сергій намагається бути хорошим батьком для свого старшого спадкоємця і постійно проводить разом з ним час. А це означає, що із Юлією він підтримує спілкування, так чи інакше.

Сергій Притула з дружиною і дітьми
Як виглядає колишня дружина Сергія Притули, яку він проміняв на іншу

Варто відмітити, що раніше ходили чутки про роман Сергія з Ольгою Фреймут. Якось Притула навіть пожартував про те, що він є батьком її старшої доньки Злати Мітчел. Подруга телеведучого не розгубилася і підтримала його у маленькій авантюрі. Однак насправді дівчина є спадкоємицею уродженця Великобританії і ніякого відношення до зірки телебачення не має. Тим паче, що декілька років назад Ольга та Сергій сильно посварилися і з тих пір не спілкувалися.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.