44-річна Камалія вперше розповіла, як її чоловік Мохаммад Захур повернув її в сім’ю: “Стукнув кулаком”

Відома українська співачка Камалія розповіла, як її чоловіку Мохаммаду вдалося вмовити її виїхати з України до Великобританії. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, знаменита українська співачка Камалія до останнього не хотіла покидати Україну. Її чоловік, пакистано-британський мільярдер Мохаммад Захур одразу забрав спільних доньок Арабеллу та Мірабеллу і відвіз їх у безпечне місце — до Великобританії.

Натомість артистка та її мати Інна Петрівна не хотіли їхати за жодних умов. У Великдень Камалія дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповіла, як Захуру вдалося вмовити її покинути країну.

Камалія вперше розповіла, як її чоловік Мохаммад Захур повернув її в сім’ю

Виявляється, моральний стан Камалії був дуже пригніченим через те, що велика кількість її друзів проживало в Бучі, а батько, який все життя був жителем Чернігова, не виходив на зв’язок більше двох тижнів. Зірка дуже хвилювалася за своїх коней. І згодом з’ясувалося, що не дарма, адже двоє з них загинуло. Фанати співачки добре пам’ятають, як вона поливала сльози кожного дня.

Однак Мохаммад почав тиснути на свою дружину, вмовляючи її повхати заради дітей. Він заявив, що їхні доньки не пробачать йому, якщо він залишить маму серед такого жаху і не змусить її повернутися в сім’ю.

“Вони дуже переймалися, коли я була в Україні. І вони постійно мені телефонували, благали: “Мамо, від’їжджай, будь ласка, ми не хочемо щоб ти загинула”. Вони дуже плакали і коли вже чоловік мені так стукнув кулаком по столу і сказав: “Все, я нічого не знаю, виїжджай”

Варто відмітити, що у Мохаммада в Об’єднаному Королівстві є нерухомість, там же проживає його старша донька Таня і колишня дружина.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.