Антін Мухарський втік з України до США: поки колишня дружина Сніжана Єгорова ховається з дітьми в Туреччині

Знаменитий український телеведучий та актор Андрій Мухарський вийшов на зв'язок зі Сполучених Штатів Америки, поки його екс-дружина Сніжана ховається в Туреччині.

Декілька місяців тому знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова шокувала публіку заявою про те, що цілком та повністю підтримує дії володимира путіна. І навіть після 24 лютого вона не змінила свої думки про лідера сусідньої держави. Це стало останньою краплею у її стосунках зі своєю аудиторією та рідною донькою Сьас, яка відмовилася від матері публічно.

Антін Мухарський втік з України до США

Варто відзначити, що знаходитися в Україні Сніжана, звісно, не планувала, тому переїхала до Туреччини. Там в неї стався ряд проблем, включаючи неможливість продовжити документи дітей через посольство.

Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір'ю Сніжаною Єгоровою
Стася Ровінська заявила, що не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою

Оскільки поливати брудом Україну з Туреччини безпечно, Сніжана не припинила цього робити. Натомість її донька Ровінська була неодноразово доведена до сліз через поведінку Єгорової.

Тим часом яскравий патріот Антін Мухарський також не затримався на своїй батьківщині і вийшов на зв’язок зі Сполучених Штатів Америки. Так, чоловік опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук кадр, на якому похизувався своєю новенькою стрижкою. Варто відмітити, що виглядає телеведучий добре, однак навряд цим заробить любов аудиторії.

Антін Мухарський втік з України до США. Фото з особистої сторінки зірки

Перед приїздом до США Мухарський, разом зі своєю дружиною та музою Єлизаветою Бєльською, гастролював Канадою. Там, за допомогою діаспори, він теж збирав гроші на допомогу Україні.

Раніше подружжя перебувало в Україні. Антін навіть встиг побути в Васильківській територіальній обороні.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.