Дружина Віктора Павліка потрапила у відділення швидкої допомоги через стан сина: “Життя пролетіло перед очима”

Дружина Віктора Павліка Катерина повідомила з Ізраїлю, що була вимушена відвезти сина Михайла до відділення швидкої допомоги. Що сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Через деякий час після початку війни дружина Віктора Павліка Катя вирішила забрати сина Михайла та відвідати рідну сестру, яка нині проживає в Ізраїлі. Концертна директорка вже придбала квитки назад, але сталося непередбачувана ситуація, яка могла все в корені змінити.

Справа в тому, що малюк дивно себе почував. В нього з’явилася ранка на ніжці, хлопчик постійно її згинає і майже не повзає. Знайома з деякими захворюваннями Катерина дуже злякалася, адже симптоми були схожі на остеомієліт.

Дружина Віктора Павліка потрапила у відділення швидкої допомоги через стан сина

Молода мама одразу звернулася до відділення швидкої допомоги, адже саме там в Ізраїлі усім українцям надають безкоштовну медичну консультацію. Дитині зробили рентген, взяли аналізи і, на щастя, малюк повністю здоровий.

Дружина Віктора Павліка потрапила у відділення швидкої допомоги через стан сина. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Тоді ж Катерина і зізналася, що вони от-от мають відлітати до України, тож незабаром Віктор Франкович зустрінеться сином після тривалої розлуки.

Дружина Віктора Павліка потрапила у відділення швидкої допомоги через стан сина. Скріншоти особистої сторінки зірки

Необхідно відзначити, що на маму з дитиною чекає дуже непроста поїздка, адже свій автомобіль вона залишила у Ганновері, звідки збирається рушити до України. Тобто її політ відбуватиметься через Стамбул до Німеччини, і лише звідти вона направлятиметься до Києва.

Сподіватимемося, що блогерка подолає цю відстань легко і без пригод.

Схожі статті