Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан вперше показала свою маму і майбутню тещу Заливако: ось в кого у неї кучері

Анна Богдан стала переможницею 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" та продовжила будувати стосунки з головним героєм Михайлом Заливако і поза проєктом.

За серце харківського бізнесмена Михайла Заливако боролися немало гарних і гідних дівчат, та по-справжньому закохати в себе Холостяка вдалося лише одній — Анні Богдан. При цьому перемогу пророкували її головній суперниці Юлії Бельченко, адже вперше за всю історію проєкту головний герой повернув учасницю після вигону — саме Юлю.

Переможниця Холостяка 11 Анна Богдан сказала Михайлу Заливаку йти своїм шляхом
Анна Богдан вперше показала свою маму і майбутню тещу Заливако

Тим не менш, вже більше року пройшло з фіналу проєкту, і пара досі разом. У соціальних мережах в мирні часи закохані регулярно викладали спільні романтичні фото, але війна їх розлучила — поки Михайло на зв’язок з фанатами не виходить, Анна тимчасово знаходиться у Великобританії і показує, як проводить дні за кордоном.

Попри все, переможниця “Холостяка” відвідує визначні пам’ятки архітектури, музеї, не забуває про шопінг, адже впевнена — коли жити, як не зараз?

Анна Богдан вперше показала свою маму і майбутню тещу Заливако

А нещодавно в її Інстаграмі з’явилося фото з мамою. Майбутня теща Заливако — акуратна жінка зі світлим кучерявим волоссям, стрункою фігурою і гарною усмішкою.

“Моя мамочка. Дякую Богу за тебе. Ти мій світ, моя любов до тебе не має меж. Найкраща”, – звернулася Анна до найріднішої людини.

Анна Богдан вперше показала свою маму і майбутню тещу Заливако
Анна Богдан вперше показала свою маму і майбутню тещу Заливако

Михайло вже знайомий з родичами своєї коханої — не лише в рамках реаліті вони бачилися. Стосунки пари серйозні, вони навіть публічно обговорювали плани на весілля, тож фанати впевнені — Богдан і Заливако стануть другою парою з “Холостяка” після Нікіти Добриніна і Даші Квіткової, які одружаться і створять міцну родину. Коли — лише питання часу.

Схожі статті