Всі чоловіки Тіни Кароль: чи забула Огіра і чому не зупинилася на Коломойському – не зміг зробити примою “плюсів”?

Тіна Кароль - надзвичайно популярна українка. Слава про поп-діву долетіла навіть до Японії. Багато завидних наречених готові віддати все, аби зірка з ними хоча б поговорила.

Тіна Кароль. Героїня цього матеріалу завжди у центрі уваги. Артистка неповторно вміє розповідати про своє життя, але не всіма подробицями готова співачка ділитися. Зокрема, досі невідомо чи є у неї зараз пара, адже 8-й рік поспіль поп-діва говорить лише про Євгена Огіра.

Спливли нові подробиці роману Тіни Кароль з українським олігархом
Всі чоловіки Тіни Кароль

Проте, вже давно гуляють мережею чутки про те, що у Тіни є стосунки з багатієм Ігорем Коломойським. Буцімто про це розповіла танцівниця шоу-балету Кароль. Більше того, підігрівалися плітки ще й тим, що співачка стала однією з центральних фігур телеканалу 1+1, з яким власне і пов’язують олігарха.

Знаменитість випустила на “плюсах” кілька фільмів про себе та свою долю, брала участь у якості ведучої проєкту “Танці з зірками”. Проте, у яких вона стосунках з Ігорем – ніколи не коментувала.

Цікаво, що згодом на фоні інформації про таємний роман Кароль і Коломойського, астрологи почали шукати сумісність пари. Втім, все, що зірки на небі підказали, так це те, що скоріше за все олігарх ставиться до співачки радше, як до доньки, аніж до потенційної дружини.

Сама ж Тіна кожного року пригадує і свою річницю шлюбу, і річницю прощання з Євгеном. Вона намагається ділитися світлинами з домашнього архіву.

Тіна Кароль на дев'яту річницю смерті Євгена Огіра попросила у нього вибачення
Тіна Кароль на дев’яту річницю смерті Євгена Огіра попросила у нього вибачення

Нагадаємо, що чоловіка поп-діви не стало у 2013 році. Він тяжко хворів. Онкологія не давала йому навіть спокійно їсти, через це продюсер дуже змарнів. Так склалося, що у день, коли Євгена не стало, Тіна проводила свій виступ.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.