Колишній чоловік путіністки-Єгорової Антін Мухарський прокоментував стосунки з екс-дружиною: “Свою чашу випив”

Фанатів Мухарський і Сніжана Єгорова були разом понад 9 років, однак у 2015-му оголосили про розлучення. Як зараз спілкується екс-подружжя — читайте далі.

Свого часу Сніжана Єгорова і Антін Мухарський були однією з найбільш ексцентричних пар в українському шоу-бізнесі. Обоє — яскраві, талановиті та із запальним характером. За дев’ять років спільного життя у пари народилися двоє синів і донька. Про своє розлучення Мухарський і Єгорова оголосили у 2015 році.

Антін Мухарський і Сніжана Єгорова
Антін Мухарський і Сніжана Єгорова

Зараз колишні чоловік і дружина мають кардинально різні точки зору на політику, історію та тих історичних подій, які зараз відбуваються в Україні — Антін підтримує свою Батьківщину, а ось Сніжана, навпаки, дозволяє собі проросійські висловлювання.

Нещодавно Мухарський для програми “Зірковий шлях” прокоментував все, що думає щодо Єгорової та зізнався, що зараз не має з нею ніякого зв’язку:

“У нас із колишньою дружиною зараз прекрасні стосунки — ми не спілкуємося, і це найкраще. Я взагалі блокую всі канали, тому що не хочу… Я свою чашу цього всього вже випив. Хай тепер п’є її донька, інші люди, які в ці скандали втручаються. Я навіть не дуже хочу це коментувати”, — сказав Антін, маючи на увазі Стасю Ровінську.

Музикант також наголосив, що зараз Єгорова разом із трьома дітьми знаходиться у Туреччині. Сама Стася, дочка Сніжани від продюсера Семена Горова, публічно послала матір вслід за російським кораблем.

Нещодавно 29-річна дівчина переїхала разом із сім’єю до Штатів — там зараз проживає і Мухарський. Однак музикант зазначив, що з донькою колишньої він абсолютно не підтримує зв’язку.

Стася Ровінська і Сніжана Єгорова
Стася Ровінська і Сніжана Єгорова

Сам Мухарський зізнався, що змін покинути Україну, оскільки у нього є четверо неповнолітніх дітей, а також він збирає кошти для ЗСУ на благодійних концертах.

“У мене четверо неповнолітніх дітей на утриманні. По-друге, я — музикант воєнних оркестрів, цим зараз і займаюся. Я працюю по військової професії”, — висловився актор.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.