Колишня дружина обранця Наді Дорофєєвої вперше розповіла про його зраду: співачка зруйнувала чужий шлюб?

Колишня дружина Михайла Кацуріна Даша вперше прокоментувала їхнє розлучення і розповіла про його зраду. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після того, як Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили про розлучення, співачку бачили в обіймах відомого українського ресторатора Михайла Кацуріна, що спричинило чутки про їхній роман.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва
Колишня дружина обранця Наді Дорофєєвої Міши Кацуріна Даша вперше розповіла про його зраду у шлюбі

Володимир Дантес відмовився коментувати стосунки колишньої дружини, але незабаром з’явився в компанії чужої колишньої, а саме Михайла Кацуріна.

Колишня дружина обранця Наді Дорофєєвої вперше розповіла про його зраду

Колишня дружина обранця Наді Дорофєєвої Міши Кацуріна Даша вперше розповіла про його зраду у шлюбі

Так, преса впевнена, що зірки знаходяться у любовному чотирикутнику, адже Володимир неодноразово потрапляв у кадр під час звичайних домашніх справ у компанії Даші.

Сама Дар’я довго не коментувала усе, що сталося, адже вони з Михайлом також розлучилися зовсім нещодавно, що збігається з розривом на діда Вови. Однак, нещодавно вона зізналася, що причиною розриву стала зрада.

“Я обіцяла своєму психотерапевту тут не пи***страдать. Але повномасштабна війна у твоїй країні, зрада та розлучення з двома дітьми – це важко, – написала Кацуріна.

Варто відмітити, що Дантес та Дорофєєва дали дуже змазану причину їхнього розлучення. Мовляв, стосунки зжили себе.

Нагадуємо, що раніше Володимир Дантес та Надія Дорофєєва розставалися декілька разів. Це ставалося на ранніх стадіях їхніх стосунків. Причиною були флірт співака з другими дівчатами, що не могло приховатися від артистки. Згодом Дантес зізнався, що повністю визнав свою помилку і не розумію, як можна було себе так поводитися.

Схожі статті