Бебі-бум на “1+1”: вагітна Тіна Кароль, Людмила Барбір, Алла Мазур, Віра Кекелія та інші зірки “плюсів”

Хто з селебриті стане мамою у 2022 році? Тіна Кароль, Віра Кекелія, Maruv, Людмила Барбір чи інші зірки українського шоубізу, які працюють на "1+1"?

Вагітність та материнство – унікальний дар кожної жінки. У цей складний рік українки не здаються і все одно готуються дати нове життя.

Тіна Кароль

Вагітна Тіна Кароль
Тіна Кароль

Майже під кожним фото Тіни Кароль підписники гадають, чи не ховає знаменитість свою вагітність від пильних поглядів прихильників. В одному з інтерв’ю зірка промовилась, що дуже хоче донечку. У Тіни вже є 14 річний син від шлюбу з продюсером Євгенієм Огіром, який у 2013 році помер від раку шлунку. Разом зіркова пара прожила 5 років щасливого, подружнього життя.

Віра Кекелія

“В цей непростий час, Всесвіт нам подарував прекрасну можливість – вдруге стати батьками!” – ось таким текстом під світлиною з вагітним животиком поділилась українська співачка і телеведуча Віра Кекелія.

Нагадаємо, що вперше знаменитість стала мамою у 2020 році, тоді у Віри та її чоловіка Романа Дуди народився син. Стать майбутньої дитини пара тримає у секреті. Зараз подружжя знаходяться на західній Україні та готуються подарувати світу нове життя.

Надя Дорофеєва

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Нещодавно Надя Дорофеєва і Володимир Дантес збентежили публіку новиною про розлучення. Проживши близько семи років у шлюбі пара не наважилась народити дитину. Таке рішення Дантес пояснив в інтерв’ю для журналу “Viva”:

“Ми самі ще діти, і вік тут не має значення.  Ми не знаємо, чого хочемо – ми весь час думаємо про себе”.

Після розлучення пара повідомила на своїх сторінках в інстаграмі, що збирається залишитись друзями. Та чи погодиться на таку дружбу нинішній обранець Дорофеєвої поп-співак Михайло Кацурін?

Maruv

Нарешті ми дочекалися поповнення в зіркових рядах. 15 лютого 2022 року, в тридцять перший день народження, співачка Анна Корсун (сценічний псевдонім Maruv) оголосила в інстаграм, що вона зі своїм чоловіком Олександром Корсуном очікують малюка.

Вагітна MARUV потрапила в київську лікарню на інвалідному візку
MARUV

На сьогодні ще невідомо, чи народила Maruv або тільки готується до пологів. Але сподіваємося, що вже скоро співачка поділиться новиною про свого первістка з прихильниками.

Алла Мазур

Алла Мазур

Легендарна ведуча, хоч часто і приховує особисте життя, але про своє материнство говорити любить. Вона народила у 2008 році. Про тата Артема зірка говорить дуже рідко. Втім, пишається, тим, що дитина носить його прізвище.

Людмира Барбір

Як виглядає син Людмили Барбір
Людмила Барбір

Людмила Барбір, хоч і народила ще у 2012, проте досі прихильники чекають новини, що зірка при надії. Співведуча Руслана Сенічкіна пишається своєю родиною та завжди акцентує увагу, що зі своїм чоловіком та сином вони разом займаються спортом.

Катя Осадча

Втретє вагітна Катя Осадча
Катя Осадча

Ведуча стала мамою втретє минулого року. Дружина Горбунова досі мріє про донечку, а її обранець каже, що здаватися не буде і з коханою таки народять собі маленьку принцесу. Також Катя часто говорить про всиновлення. Можливо у її сімействі таки буде поповнення, але вагітною ми вже її не побачимо.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.