“Снєжа з’їхала з глузду”: що зі скандальної книги Мухарського про екс-дружину Єгорову виявилося правдою?

Відомій українській телеведучій Сніжані Єгоровій півроку тому вдалося дійсно здивувати своїх навіть найвідданіших фанатів. Саме тоді вони і замислилися, може книга Мухарського містить правду?0

Декілька років тому Антін Мухарський видав книгу про свій розрив зі Сніжаною Єгоровою та становлення українським ультраправим. Цікавим чином йому вдалося поєднати ці дві події у його житті не тільки у сюжеті, але і в назві, яка обіцяє вельми цікавий екскурс в його “особисте”.

Роман вийшов скандальний, адже містив багато речей, які виставляють Сніжану Єгорову з дуже невигідного ракурсу. Зчинився небувалий скандал. Аудиторія вважала, що Антін відверто бреше, адже книжна Сніжана зовсім не нагадувала їм ту, яку вони бачили на екранах. Однак, після її заяви 22 лютого 2022 року про схвалення політики володимира путіна, все змінилося.

Розповіді Мухарського про вибрики Сніжани Єгорової виявилися цілковитою правдою?

Сніжана Єгорова заявила, що її переслідують
Що зі скандальної книги Мухарського про екс-дружину Єгорову виявилося правдою

Варто відмітити, що її старша донька Стася Ровінська колись стала на її захист, заявивши, що Антін перемішав у своєму творі правду з вигадками. При цьому заявила, що навіть правдиві речі, описані в романі, ніяк його не виправдовують.

Тим часом навіть колеги Сніжани Єгорової, виявляється не знали про те, яких політичних поглядів вона дотримуються і що приховується за її стриманістю та професійної поведінкою.

Так, знаменитий український музикант Фагот відверто поділився думкою, що Сніжана просто з’їхала з глузду.

“Я дуже здивувався, що Снєжа з’їхала з глузду. Мені вона завжди була імпресивною, але коли вона почала нести маячню про ***, оце мене дуже здивувало”, – розповів Фагот в інтерв’ю “УП”.

Варто відзначити, що після її публічних виступів щодо путіна, стає дійсно зрозуміло, чому Мухарський став ультраправим.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.