Мурат Налчаджиоглу одружився під час війни? Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Колишній чоловік російської співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вразив мережу можливим весіллям. Як його наречена видала інформацію про шлюб?

Вже пройшло багато років з тих пір, як Ані Лорак розлучилася зі своїм першим та єдиним чоловіком Муратом Налчаджиоглу. З тих пір турецький бізнесмен встиг зав’язати стосунки з іншою дівчиною Лілією, і навіть запропонувати їй вийти заміж. Про це стало відомо минулого року завдяки публікації дівчини на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Наречена Мурата Налчаджиоглу
Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Так, Лілія оприлюднила фотографію, на якій похизувалася обручкою. Саме так стало відомо про майбутнє весілля Мурата Налчаджиоглу. Коли мало відбутися весілля пара не розповіла, а пять місяців тому розпочалася повномасштабна війна на території України.

Спочатку Мурат та Лілія допомагали українцям перебратися закордон, а потім декілька місяців знаходилися в Туреччині.

Зараз пара повернулася до столиці. Лілія нещодавно знову сколихнула мережу, оприлюднивши нову фотографію, на якій показала вже дві обручки на безіменному пальці. Варто відзначити, що інша прикраса була інкрустована розкішними діамантами.

Наречена екс-чоловіка Ані Лорак показала обручку з діамантами

Судячи з усього, пара таки одружилася, а фотографії та відео з весілля не показує через складні часи в Україні, адже далеко не кожен українець тішиться, побачивши, як хтось святкує утворення нового союзу. Існує і імовірність того, що пара просто вирішила розписатися без торжеств та гулянь, які вимагають фінансів.

Варто відмітити, що деякі жінки дійсно приймають рішення після весілля носити обидві обручки: і ту, яка була подарована на заручини, і ту, яку їй чоловік одягнув біля алтарю.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.