Турецька бабуся любить більше? Мурат Налчаджиоглу показав, як його донька від Ані Лорак набрала вагу

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вже декілька місяців піклується про свою доньку, поки співачка ховається від українців та росіян.

Відомий український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу та його донька Софія возз’єдналися на початку весни. Справа в тому, що її мама, Ані Лорак, покинула російську федерацію, а потім прийняла рішення передати дитину колишньому чоловіку.

Дочка Ані Лорак Софія набрала вагу

Куди саме зникла співачка достовірно невідомо, адже вона видалила навіть свій мікроблог Instagram.

Дочка Ані Лорак Софія набрала вагу

І поки зіркова мама дівчинки ховається, дівчинка весело проводить час зі своїм татом, майбутньою мачухою Лілією та потенційною зведеною сестрою. Деякий час родина гостювала турецької бабусі, де вочевидь Софія і набрала декілька кілограмів.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат показав їхню спільну дочку Софію

Так, нещодавно Мурат оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram спільну фотографію з дочкою. У кадрі дівчина виглядає крупнішою, ніж зазвичай. Але не варто відкидати той факт, що вона знаходяться у віці, коли тіло швидко росте, а також той факт, що в неї зараз швидкий метаболізм.

Тим не менш, помітно, що бабуся частувала свою улюблену онучку і намагалася піклуватися про неї якомога краще.

Нагадуємо, що минулого року Мурат повідомив про те, що збирається одружитися зі своєю дівчиною Лілією. Коли відбудеться весілля пара не повідомляла, однак нещодавно кохана Мурата засвітила другу обручку, яка може свідчити про те, щоб вони таємно зіграли весілля.

Цікавий і той факт, що Ані Лорак вперше в житті дозволила собі залишити дитину у колишнього чоловіка на такий тривалий час. Звісно, Мурат не тямить себе від щастя, адже він дуже любить свою дочку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.