Після втечі Софії Ротару з України Наталія Мосейчук присоромила легенду естради: “Хочеться бачити вчинки”

Легенда української естради Софія Ротару сильно розчарувала своїх шанувальників через мовчання та не конкретну позицію. Артистка також не бере участі у благодійних концертах і взагалі ніяк не проявляє себе під час війни.

Легенда української естради Софія Ротару з початку повномасштабної війни в Україні багатьох розчарувала. Зірка не поспішала говорити про свою позицію щодо війни, а згодом лише обмежилася антивоєнними картинками в соціальних мережах. Незабаром з’явилася інформація і про те, що Софія Михайлівна емігрувала до Сполучених Штатів.

Єдиний онук Софії Ротару вразив новиною
Після втечі Софії Ротару з України Наталія Мосейчук присоромила легенду естради

Нещодавно українська телеведуча Наталія Мосейчук дала ексклюзивне інтерв’ю для Раміни Есхакзай. Зірка розповіла про своє ставлення до української Примадонни, а також пояснила, чому її голос та слово дійсно важливі.

Наталія Мосейчук присоромила легенду естради Софію Ротару

Так, Наталія Мосейчук нагадала, що популярність та слава накладають певну відповідальність, адже впливові люди несуть в маси ті чи інші тренди, думки, наштовхують на висновки. Зокрема, телеведуча пригадала, що Максим Галкін виявився набагато сміливішим за українську артистку:

“Я чекаю проявів. Ви уявляєте, що в Польщі на цьому концерті, де збиралися гроші, вийшла Софія Михайлівна і заспівала “Хуторянку”? Очевидно, Софія Михайлівна – це ікона стилю, ікона пісні, української пісні, я хочу нагадати. Завжди її представляли “Народна артистка Української Соціалістичної там якоїсь республіки”. Я уявляю, який би це був вплив. Анджеліна Джолі не просто так приїжджає сюди, вона чинить вплив, розумієте? Шон Пенн не просто так сюди приїжджає, він впливовий. Софія Михайлівна – глиба, вона впливова, і від неї хочеться бачити вчинки, від неї хочеться чути слово її. Тому що Максим Галкін сказав своє слово, не дивлячись на те, що “новачок”, як ви можете здогадатися, поширюється дуже швидко, він ніколи не спить і може загрожувати будь-кому, але Максим Галкін не злякався і Алла Борисівна”

Схожі статті