Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою у залі: Тоня Матвієнко таких викрутасів не показувала

Арсен Мірзоян має непересічну історію кохання. Чоловік нині має родину з Тонею Матвієнко, але й з першою обраницею не обірвав зв'язків. Дізнайтеся, як нині виглядає колишня дружина музиканта та чим може похизуватися.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко здаються майже ідеальною парою. Проте, кожен у ці стосунки прийшов з великим минулим. У співаків вже до зустрічі один з одним були серйозні відносини. Музикант був одружений, виховував синів, а артистка також носила обручку від тата своєї старшої дитини.

Проте, доля розпорядилася так, що на проєкті “Голос країни” ці два люблячі серця зустрілися.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян приховували багато років сина?
Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Що відомо про екс-дружину Арсена Мірзояна?

Колишню обраницю співака звати Анна. Вона, після розлучення, лишилася у Запоріжжі, Її діти також проживають разом з нею, але тим не менш, регулярно бачаться з татом та їздять з ним у подорожі. Сама ж жінка почала активно вести блог в Інстаграмі.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Екс-дружина Мірзояна і сама дуже творча особистість. Вона захоплюється танцювальним мистецтвом, але зараз багато працює у спортивному залі. Нещодавно вона показала своє тренування. Воно не з легких, але, коли є мета та сила волі — все під силу.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою

Звісно, у прихильників Анни це викликало захоплення.

Як зараз живуть у шлюбі Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко?

Навіть така страшна біда, як війна не змогла розлучити подружжя. Арсен з перших днів пішов боронити столицю. Його дружина Антоніна виїхала на певний час закордон, аби вберегти дитину від суцільного горя, яке спіткала наша Україна. Її обранець почав волонтерити: займається пошуком, ремонтом і відправленням автівок для бійців.

Нещодавно Матвієнко повернулася додому і влаштувала справжній сюрприз своєму коханому. У музиканта були справжні сльози радості від приїзду дружини.

Нагадаємо, що зіркова пара розписалася у 2017-му році. Нині виховують спільну доньку, яку назвали на честь її легендарної бабусі. Дівчинка стала справжньою улюбленицею у родині, де її безумно люблять всі родичі.

Схожі статті