Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко: після втечі з України лишилася без багатств та зіпсувала обличчя

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко після втечі з України вийшла на зв'язок лише після арешту її чоловіка Віктора Медведчука. Як виглядала знаменитість?

18 лютого Оксана Марченко неприємно вразила своїх шанувальників, адже вночі втекла з України, прихопивши з собою все необхідне.

Чоловіка Віктора Медведчука вона залишила вдома, адже той знаходився під домашнім арештом. На мільйонера було запроваджено декілька кримінальних справ. Аудиторія не сумнівалася, що причина втечі екс-телеведучої — загроза війни, про яку вона має знати, як ніхто інший, адже є кумою володимира путіна.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко
Як виглядає зараз Оксана Марченко

Зірка ніяк не реагувала на новини, закрила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і, здавалося, випарилася.

Втім, арешт її чоловіка після його втечі змінив хід справи. Оксана Марченко оприлюднила на платформі YouTube декілька відеороликів, в яких зверталася до українського та світового суспільства з вимогою звільнити її чоловіка.

Екс-учасник X-Фактору розповів про лицемірство Оксани Марченко
Як виглядає зараз Оксана Марченко

Саме тоді користувачі мережі і помітили, що Оксана Марченко не схожа на себе. У телеведучої ледве закривалися очі, обличчя було повністю знерухомлене, верхня губа стала неймовірно тонкою, а відстань між носом та губами збільшилася.

Дехто взагалі почав поширювати версію щодо пережитої невдалої пластичної операції. Інші ж вважали, що на відео насправді не Оксана Марченко, а самозванка.

Як виглядає зараз Оксана Марченко. Скріншот публікації стосовно телеведучої

Однак, зірка була обізнана щодо своїх проблем. Під час прес-конференції, яка була влаштована заради Віктора Медведчука, Оксана відмовилася знімати медичну маску, аргументуючи свою позицію тим, що вона дуже погано виглядає. Що саме стало з зовнішністю знаменитості залишається лише здогадуватися, але знаменитість знвє, що в неї є негаразди, і не готова показувати себе громадськості.

Схожі статті