Катя Осадча показала всіх своїх дітей від різних чоловіків: син від депутата тепер схожий на маму і зачіскою

Популярна українська телеведуча Катя Осадча наважилась показати наймолодшого сина. Як виглядають всі діти знаменитості від двох чоловіків?

Героїня цього матеріалу, Катя Осадча, відома українським телеглядачам як незмінна ведуча шоу “Світське життя” на каналі “1+1” с 2007 року, де розповідає публіці нюанси та подробиці зіркового життя. Фанати звертають увагу, як вдало знаменитості вдається поєднувати кар’єру та материнство, адже 38-річна Осадча має аж трьох дітей.

Як виглядає старший син Каті Осадчої?

Старшого сина Іллю ведуча народила зовсім юною, їй тільки виповнилося 19 років. Осадча тоді була одружена з народним депутатом Андрієм Поліщуком. Сімейне життя подружжя продовжилося всього три роки та через непорозуміння пара розлучилась. І це не дивно, бо 14-річна різниця в віці зіграла свою роль. Катя була молода, енергійна та повна амбіцій, вона не хотіла цілодобово поратись з домашніми справами, а палала бажанням увірватися в медійне життя.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином
Катя Осадча показала всіх своїх дітей

Зараз екс-кохані підтримують теплі стосунки, адже все-таки їх об’єднує спільний син.

До речі, нещодавно знаменитість виклала в інстаграмі спільну світлину з Іллею. Юнак навчається за кордоном та намагається знайти власний стиль. Зараз хлопець відпустив довге волосся, через що взагалі став як дві краплі води схожим на свою зіркову маму.

Як виглядають молодші сини Осадчої?

Сини Іван та Данило народились у шлюбі з відомим українським артистом Юрієм Горбуновим. Ведуча довго не показувала прихильникам малят, вважаючи, що таке раннє знайомство дітей з публічним життям не піде їм на користь. Але зіркові батьки не змогли втриматися та почали викладати фото карапузів в інстаграмі.

Катя Осадча показала всіх своїх дітей

Обличчя найменшого сина, Данила, подружжя показало, коли хлопчику виповнився рік. Зіркові батьки лагідно називають малюка “наше солодке яблучко”, оскільки дитина народилась на свято Спасу. Середній син без ревнощів прийняв молодшого братика в сім’ю та хлопчики залюбки граються разом.

Нагадаємо, що Катерина Осадча починала свою кар’єру на каналі “Тоніс”, а вже з 2008 року здобувала свою популярність на телеканалі “1+1”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.