День пам’яті захисників України 2022: потужна молитва за упокій полеглих і за життя та здоров’я живих

День пам'яті захисників України 2022 року традиційно відзначають 29-го числа. Саме у цю дату, але у 2014-му році росія остаточно довела, що домовленості з нею не варті нічого. Дізнайтеся, як саме ви можете вшанувати пам'ять наших героїв.

29 серпня. Ця дата могла б бути звичайною у календарі. Проте, у 2014 році весь світ побачив істину сутність росіян, які розстрілювали бійців на виході по шляхах погодженого коридору. Гарантій, погоджених раніше для збереження життя нашим хлопцям, агресор не дотримався. Тому нині, з 2019-го ми вшановуємо День пам’яті захисників України. 2022 рік показав, скільки наша Батьківщина має героїв, окрім воїнів Іловайську.

День пам’яті захисників України 2022

День пам’яті захисників України 2022: традиції та молитва

Дуже похмурий фльор має ця дата. Сьогодні в умовах палкої боротьби на півдні та сході, країні не до урочистостей та гучних промов. Проте, кожен з нас може зробити щось особливе, аби вшанувати героїв полеглих і живих.

День пам’яті захисників України 2022 має свій символ. Це наш сонях, який став квіткою спротиву за свою свободу. Також можна вшанувати воїнів ЗСУ покладанням квітів біля пам’ятника чи монументу.

День пам’яті захисників України 2022

Церковники радять сьогодні просити у Всевишнього здоров’я за живих солдатів та упокою душі всім, хто так і не повернувся з фронту. Вірте щиро у свої слова, адже саме вони допомагають найбільше та несуть потужну енергетику. Часто ми можемо не знати імені, яке дали під час хрещення, тому пропонуємо вам універсальну молитву:

“Господи Христе Всесильний Ти наш! До тебе звертаються грішні діти твої, що розкаюються у своїх злих помислах та намірах. Не за себе Тебе заступництва просимо, а за брата свого, сестру свою, за вдовиць та сиріт, за захисників наших дужих та тих, хто відійшов у Царство Твоє.

Вислухай нашу молитву та поможи тим хто на броні, в полоні у бої. Нехай захист Твій не покидає тих, хто кров за святу Українську землю проливає та дай Боже милосердний спокою новим мученикам твоїм, та з’єднай всю країну в одному пориві в єдину родину під мудрою рукою Твоєю. Амінь”

Також не забувайте справами допомагати фронту.

Нагадаємо, що День пам’яті захисників України 2022 не є вихідним.

Схожі статті