Донька Олени Кравець влаштувала недитячу фотосесію та показала, чи переплюнула зіркову маму: оце так витівки

Зірка "Квартал 95" Олена Кравець має трьох дітей, старшу доньку Машу, якій вже 19 років і маленьких близнюків Катю та Івана, яким вже по 6 рочків.

Старша донька Марія вже 4 роки не живе з батьками, у 15 років дівчина захотіла жити з подружкою та стати більш самостійною, Олена з чоловіком не заперечували, а навпаки підтримали рішення доньки і відпустили у доросле життя, до того ж малюки Іван та Катя були ще зовсім маленькими на той час і потребували багато уваги. Маша захоплюється танцями та бере участь в різних фотосесіях для реклами брендів одягу чи косметики. Дівчина виросла схожою на свою зіркову маму, тому не побачити схожість складно.

Олена Кравець та Маша
Олена Кравець та Маша

Олена Кравець ніколи не заперечувала розвитку доньки в медіасфері, Маша знайома з колегами мами та з деякими навіть має непогані стосунки. Тому Маша виросла дуже комунікабельна та не сором’язлива зовсім. Отак, наприклад, Маша має гарні відносини з учасницею шоу “Жіночий квартал”, Мартою Адамчук, яка нещодавно влаштувала 19-річній Маші доволі сміливу фотосесію і виклала на своїй сторінці, де акторка займається виключно фотографіями.

Марта виклала відео-рілс в instagram, де Маша з розстібнутою, широкою сорочкою позує для нових чорно-білих фото. До речі зараз такий стиль фотографій є дуже популярним серед молодих дівчат та жінок 30+. Це виглядає ніжно, естетично та рішуче. Тож, Маша вже має фотографії в такому стилі на своїй сторінці в соціальній мережі, але що вийде з цих кадрів, можна буде побачити скоро на сторінці Маші або Марти.

Сама ж Олена Кравець не коментує такі фотографії дочки,  але виходячи з того, що між мамою і донькою гарні відносини, то Олена підтримує будь-яке рішення Марії.

Схожі статті