Вікторія Маремуха народила та зізналася, що змушена ділити батька свого первістка з іншими жінками: “Зрада”

Зрада чи вільні стосунки? Після народження первістка зірка телебачення Вікторія Маремуха зізналась, що не проти ділити свого чоловіка з іншими жінками та й сама заводити нові романи.

Українська модель, акторка та ведуча Вікторія Маремуха нещодавно народила первістка. Вперше на телеекранах дівчина з’явилась у відомому шоу “Супермодель по-українськи 2” на “Новому каналі”. Участь у проєкті принесла Вікторії неабияку популярність та їй запропонували роль у серіалі “Київ вдень та вночі”. Саме з цих двох передач почався кар’єрний ріст Маремухи. Молоду артистку почали впізнавати, кількість підписників у соціальних мережах зросла та за її життям почали пильно слідкувати.

Від кого вагітна Вікторія Маремуха
Вікторія Маремуха зізналася, що живе гостьовим шлюбом

Перше інтерв’ю після народження сина Вікторія дала Славі Дьоміну, де ошелешила подробицями свого сімейного життя. Молода мати поділилась, що зі своїм чоловіком має вільні стосунки. До народження дитини пара жила у “гостьовому шлюбі”. Тобто закохані жили в окремих квартирах та зустрічалися за попередньою домовленістю. Зберігати вірність один одному, як це класично заведено у шлюбі, подружжя теж відмовилось. Вікторія поділилась, що такі відносини повністю влаштовують її та чоловіка.

“Зрада, це коли приховують і не говорять, що була інша жінка, чи інший чоловік. Ми вибрали шлях бути відвертими один з одним, говорити про все і не приховувати нічого. Луї знає, що я зустрічалась з іншими чоловіками. І в нього теж таке було. Я знайома з дівчатами, з якими він спав”, — поділилась акторка.

Маремуха погоджується, що їхні стосунки здаються дивними для публіки та багато хто їх засуджує, але подружжя обрало для себе такий шлях, який обох повністю влаштовує. До речі, чоловік Вікторії, на ім’я Луї, французький мільйонер та працює в ІТ-індустрії. Пара зустрічалась протягом 5 років, але потім розірвали стосунки. Через деякий час партнери зрозуміли, що кохають один одного та вирішили не просто відновити відносини, а взагалі одружитися.

Вікторія Маремуха зізналася, що живе гостьовим шлюбом

Після народження дитини подружжя почало жити разом, але відмовлятись від вільних стосунків пара поки що не збирається. Зі слів Вікторії, вона готова прожити так все життя, аби бути з коханим.

Нагадаємо, Вікторія Маремуха народилась у маленькому селі на Вінниччині.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.