Корінна киянка Анна Сєдокова переїхала з росії до США, але продовжує мовчати: “Мене почнуть критикувати”

Знайомий Анни Сєдакової одеський мільйонер Ігор Голубчик дав ексклюзивне інтерв'ю для Анни Олицької, в якій прокоментував позицію співачки. Усі деталі в статті.

Знаменита українська киянка Анна Сєдокова, яка свого часу прославилася завдяки співпраці з братами Меладзе та своїй участі у Віа ГРІ, досить давно емігрувала до Сполучених Штатів Америки. За океаном зірка побудувала нову сім’ю і намагається знову знайти щастя з черговим чоловіком.

Анна Сєдокова
Анна Сєдокова переїхала з росії до США, але продовжує мовчати

Втім, це аж ніяк не вплинуло на її позицію, адже артистка вибрала мовчання. Анна не засудила ні війну, ні російську агресію, роблячи вигляд, наче нічого не відбувається.

Анна Сєдокова переїхала з росії до США, але продовжує мовчати

Нещодавно одеський мільйонер Ігор Голубчик дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому прокоментував позицію артистки та поділився здогадками, чому вона зберігає мовчання. Діалог з журналісткою прозвучав у рамках шоу “Без комплексів” на однойменному YouTube-каналі з Анною Олицькою.

“Ну ми колись спілкувалися, хочаб трошки, бачилися у грудні минулого року, мимохідом, у Маямі, на Новий рік. У мене немає відповіді. На особистому рівні, ну хто знає, що там відбувається? Може людина спочатку нічого не сказала, а потім: “Що ж я зараз скажу? Якщо я зараз щось скажу, мене почнуть критикувати, що я тоді нічого не сказала. А зараз вже пізно”. Короче кажучи, у кожного це по-своєму. Не зважаючи на усе, що я сказав, я не хочу нікого засуджувати”

Анна Олицька була вражена такою позицією співачки і перепитала у Ігоря, чи був він готовий до такого вчинку Сєдокової, і перепитала:

“Тобто вона немає ніякого відношення до України?”

На дане запитання журналістка отримала ствердну відповідь. Втім, Ігор більш спокійно говорив про байдужість корінної киянки до війни.

Схожі статті