Тіна Кароль перемістилася у часі і показала себе у старості

Тіна Кароль приміряла містичний образ.

У вечір Хеловіну на “Танцях з зірками” містичні образи приміряли на себе не лише учасники та судді, а й ведучі. Цього разу Тіна Кароль, яка до цього вражала вбраннями з екстремальним декольте, перевтілилася у ефектну бабусю. Зірку загрмували до невпізнання, а якщо придивитися ближче, то образ вражає реалістичністю. Єдине, що видало поп-діву – екстремальний розріз на чорній спідниці. Її доповнив чорний топ і колготки в сіточку, оздоблені 144 тисячами каменів Сваровські. На ногах літньої красуні були чорні черевички з незвичними носками і підборами.

Серією знімків у новому образі співачка поділилася на своїй сторінці у мережі.

Прихильники не проминули новий образ виконавиці, зазначивши, що вона гарна старенька. Дехто назвав її білою королевою і зазначили, що поруч має бути справжній Дракула. Особливо вражені попросили не переживати. Шанувальники зійшлися на думці, що старість ніяк не зіпсує Тіну Кароль і вона назавжди залишиться дівою.

На офіційній сторінці проекту “Танці з зірками” показали старенького ведучого Юрія Горбунова. Його глядачі порівняли з чоловічком з гри “Монополія” і Якубовичем.

Навіть у таких зістарених образах ведучі підходять один одному. Проте глядачі шоу написали у коментарях, що обрані для Тіни Кароль і Юрія Горбунова дуже їх старять. Були також порвняння Тіни Кароль з українською співачкою та акторкою Аліною Гросу. Прихильники зауважили, що образи ведучих та суддів нагадали їм “Танці з зірками. 30 років потому”. Багато хто висловився, що Тіна Кароль гарна співачка, але ведуча з неї – ніяка і зазначили, що вона там для краси.

Схоже, Хеловін вплинув не лише на зовнішність героїв, а й на характер глядачів.

Схожі статті