Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки: відзначив весілля через два місяці після прощання з ведучою

Руслани Писанки не стало на цьому світі у липні цього року. Для всіх без виключення ця новина стала великою несподіванкою. Як пережили рідні ведучої її трагічну участь, а особливо чоловік? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Вся країна була ошелешена новиною про те, що Руслани Писанки з нами більше немає. Ведуча тривалий час боролася із хворобою. Як виявиться пізніше, знаменитість намагалася врятуватися від онкології. Проте, недуга виявилася сильнішою.

Ігор Ісаков, чоловік знаменитості, пережив найбільшу втрату. Він до останнього вірив, що кохана одужає, і їй дійсно було легше після операції, але доля розпорядилася інакше.

Як пережив горе та чим займається зараз обранець Руслани Писанки?

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки

Ігорю було нелегко усвідомити те, що його рідної людини більше з ним немає. У перший день, коли всі медіа трубили про кончину знаменитості, він навіть не виходив в онлайн-простір. Лише згодом зміг відкрити всі втішальні повідомлення, але при прощанні тримався дуже гідно.

Майже одразу після сумної звістки чоловік Писанки оголосив, що хоче зібрати кошти на допомогу дитині, яка має таку саму проблему, як і його кохана. Нині, судячи з його сторінок у соціальних мережах, він досі живе споминами про свою обраницю.

“В мене сьогодні своє свято… символічне, болюче, але дуже світле … прийшло від гугл — календар нагадування, заплановане Русею.. ключове: в затишному місці й …смачно!!! Тож… зі святом.. бережемо себе й близьких…”, — написав на честь річниці одруження Ісаков.

Як живе зараз овдовілий чоловік Руслани Писанки

Цікаво, що досі в Ігоря стоїть статус “одружений”.

Нагадаємо, що подружжя взяло шлюб у 2012-му році. Весілля було таємний, до поки подруга зірки телебачення не проговорилася на камеру, що радіє за Писанку, яка найшла половинку. Згодом церемонію повторили на проєкті “Зважені та щасливі”, де за знаменитостями спостерігала вся країна. Дітей у пари не було, але Руслана відкрила серце для сина обранця від першого шлюбу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.