Дружина Влада Ями заступилася за чоловіка і відповіла, чому він перебуває за кордоном: “У всіх різні причини”

Український хореограф Владислав Яма разом зі своєю родиною поїхав за кордон, як тільки почалась війна. Але Яма там вже сьомий місяць і публіку цікавить питання, чому він не повертається.

Влад Яма тривалий час не виходив на зв’язок та не розказував про місце свого перебування, це обурювало шанувальників і вони почали активно цікавитись, що сталося з головним суддею “Танці з зірками” та куди він так різко зник. Тому, що і дружина Влада, Лілія попри своє активне інстаграмне життя, зникла з радарів. Цікаво те, Яму не так хейтили, як Винника, який також пропав з мережі та ніхто не знав місця його перебування.

Річ в тому, що Яма має маленького сина, безпека якого, для нього є першочерговою, саме тому, він прийняв рішення поїхати у США з родиною і залишитись там. А ось прихильники навпаки збентежились, чому хореограф не повертається додому. Деяких, це навіть обурило.

А дружина Владислава, яка також ховала свої почуття та стан від прихильників, тільки нещодавно наважилась знову вести свою сторінку в instagram. Де й відповіла на це запитання і захистила свого чоловіка від нападків зі сторони підписників.

Дружина Влада Ями заступилася за чоловіка
Дружина Влада Ями заступилася за чоловіка

Лілія розпочала відповідати на запитання та одним з них, якраз стало питання про чоловіка, чому ж він не повертається до України й не залишить родину в Америці. Жінка відповіла коротко, але по суті:

“Це особиста справа кожного. У всіх різні історії та причини. Кожен переживає війну по-своєму”.

Також Ліля додала, що, по-перше, вона поважає вибір кожного та, по-друге, вони з чоловіком також допомагають на своєму фронті та Ліля вдячна чоловіку за небезпеку та піклування про сина і про неї.

Дружина Ями заступилася за чоловіка
Дружина Ями заступилася за чоловіка

Ще Ліля відповіла на запитання, чи хочеться їм додому, тут жінка сказала, що так, дуже сумує за домівкою та хоче вже повернутися, але безпека сина важливіша за все.

Схожі статті