Володимир Остапчук чекає на поповнення і похизувався знімком УЗД: “Мій хлопчик. Можете вітати”

Відомий телеведучий та шоумен Володимир Остапчук останнім часом є дуже обговорюваною особистістю, через чутки про розлучення зі своєю нинішньою дружиною. Але вчора чоловік виклав знімок УЗД та інтригуюче підписав фото, невже Христина вагітна?

Остапчук має двох дітей від попереднього шлюбу, але з колишньою Оленою Войченко у нього доволі складні відносини, навіть, колишнє подружжя можна назвати ворогами. Олена всіма способами забороняє Володимиру спілкуватися з Еваном та Емілією через свої особисті образи на чоловіка. Ця ситуація набула чималого галасу, бо Олена не йшла на зустріч тривалий час та всіма засобами ховала дітей від колишнього.

Тому звісно Володимиру хочеться виховувати дитину, яка поряд, та й своїх би він забрав, якби мав право. А оскільки зараз малі знаходяться з Оленою у Канаді, то зустрітися з ними стало ще складніше. Але у кінці літа Володимиру це вдалося. Щоправда, після цієї поїздки до дітей, у шоумена з’явилися проблеми у нинішніх стосунках.

Невже Христина Остапчук вагітна?
Невже Христина Остапчук вагітна?

Христина та Володимир ніби-то навмисно подорожують та їздять у справах аби тільки не зустрітися і не почати вирішувати свої сімейні проблеми. До розлучення поки що справа не дійшла, але невідомо, що буде далі. У шанувальників вже є припущення, що незабаром родина Остапчук возз’єднається. Адже Христину тягне на солоненьке, а Володимир показує знімки УЗД та пише: “Мій хлопчик. Можете вітати”.

Володимир Остапчук натякнув на поповнення
Володимир Остапчук натякнув на поповнення

Звісно такі факти викликають у шанувальників лише одну думку – Христина вагітна та скоро пара піде на примирення. Але ж насправді все не так. Христина просто скучила за українською їжею за кордоном, а Володимир проходив обстеження у лікарні й вирішив пожартувати. Тому, які зараз стосунки між Володимиром та Христиною, знають лише вони самі, але, звісно хотілося б, щоб така гарна пара не розлучалась.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.