Колеги Лідії Таран і Руслана Сенічкіна розкрили, що насправді відбувається у стосунках ведучих: “Роман”

Про роман Лідії Таран і Руслана Сенічкіна вже давно ходять не просто чутки, а фанати складають цілі легенди. Цікаво, що стосунки знаменитостей прокоментували на каналі "1+1" та розповіли все про роман зірок.

Яскрава ведуча Лідія Таран вже давно ростить свою чудову донечку без чоловіка. Втім, у мережі давно підмітили, що на горизонті у зірки з’явився один цікавий кандидат, і це — Руслан Сенічкін.

Нещодавно ведучий дуже ніжно привітав колегу з Днем народження, зазначивши, що вже цілих 12 років нерозлучно працює зі знаменитістю та розповів, скільки вона для нього значить. Втім, у мережі запідозрили, чи дійсно зірки мають тільки робочі стосунки? Згодом у Youtube спливло відео, де колеги зірок згадують, як починала працювати ця колоритна парочка. Там же пролунали і ключові слова про їхні відносини, адже не лише фанати “одружували” їх, а навіть журналісти, які працюють з ними на студії, запідозрили “шури-мури”.

“Таки був роман, але творчий та професійний”, — розповіли у сюжеті “Сніданку з 1+1”.

А ось самі Лідія з Русланом відмовчуються з приводу того, що між ними відбувається, лише натякають, що мають міцну лише дружбу. Відомо, що раніше ведучих бачили разом на світських заходах, папараці підловили їх на показі у кіно. Втім, згодом чутки вщухли на певний час. Сенічкіну взагалі почали приписувати амурну історію з іншою зіркою “плюсів”, Людмилою Барбір. Та горда брюнетка спростовує все, адже вже має законного чоловіка, йому з радістю подарувала первістка.

Колеги Лідії Таран і Руслана Сенічкіна розкрили, що насправді відбувається у стосунках ведучих

Своєю чергою Таран зараз не в Україні. З першими ударами по Києву вона виїхала у Європу, адже переживала про безпеку своєї дочки від Андрія Доманського. Дівчинка вже інтегрується у тамтешній навчальний процес.

Нагадаємо, що Руслан Сенічкін — холостякує. Він ніколи не говорив про свої стосунки та офіційно не був одруженим ніколи. Втім, зірковий чоловік мріє про власну родину та не втрачає надії зустріти свою справжню половинку.

Схожі статті