Григорій Решетнік заговорив про третю Холостячку та сколихнув мережу вибором героїні: “Леся Нікітюк”

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік здійснив мрію багатьох глядачок та анонсував пошук нової холостячки, яка буде третьою за рахунком.

Після півроку повномасштабної війни на території України телеканал СТБ повернувся до розважального формату та почав транслювати шоу, які були відзняті більше року тому і ефіри яких були перервані військовими діями.

Втім, нещодавно знаменитий шоумен Григорій Решетнік ще більше потішив фанатів каналу та анонсував пошук третьої холостячки.

Григорій Решетнік заговорив про третю Холостячку

Нещодавно телеведучий оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на який постав у своєму діловому костюмі і тримав в руках табличку з назвою шоу. У дописі до публікації Григорій попросив своїх підписників допомогти йому знайти наступну головну героїню проєкту.

Користувачі мережі майже одноголосно проголосували за Лесю Нікітюк. Сезон за сезоном глядачі все більше бажають побачити у цій ролі прекрасну та талановиту білявку, яка підкорює серця своїх співвітчизників понад 10 років своєї роботи на телебаченні. Втім, хтось має інші думки щодо правильної героїні для третього сезону. Наприклад, знаходяться бажаючі знайти кохання для Даші Астаф’євої. Нагадуємо, що незадовго до початку війни модель та співачка розірвала стосунки з чоловіком, з яким зустрічалася понад 5 років.

Григорій Решетнік заговорив про третю Холостячку

Сталося це одразу ж після того, як тиск зі сторони закону на чоловіка був послабленим.

Судячи з усього, мріям фанатів Лесі Нікітюк не суджено збутися. Зараз телезірка активно зайнята волонтерством і раніше говорила про те, що поки не буде приймати участі у розважальних шоу. Також журналіст Слава Дьомін натякав на те, що серце Лесі вже зайняте.

Схожі статті