Алла Мазур вийшла на камери під руку з молодим захисником та розповіла, що пов’язує її з красенем у формі

Яскрава і неповторна Алла Мазур завжди вміла тримати дистанцію між публічним та особистим. Втім, як відомо, мовчання привертає більше уваги. Зірка показала на камери загадкового хлопця, чим знову розбурхала цікавість до свого особистого життя.

Алла Мазур. Героїня цього матеріалу стала надзвичайно популярною завдяки новинами. Ведуча ще у 1990-ті зарекомендувала себе, як талановитого диктора. Глядачі полюбили цю зірку за виваженість, власний стиль та вміння свіжо й цікаво подати матеріал.

Втім, хіба лише творчість цікавить справжніх фанатів? Прихильники знаменитості мріють дізнатися про особисте життя кумирки.

Відомо, що Алла Мазур обручки не носить. Про свій шлюб також не говорить відкрито. Та все одно їй не вдалося приховати чоловіка, якому подарувала дитину. Ведуча не раз розповідала, що він — персона не публічна. І вона це дуже поважає. Зірка “плюсів” говорить, що обранець — не політик та не олігарх, а бажання жити за лаштунками її роботи і персони є виключно власним.

Алла Мазур вийшла на камери під руку з молодим захисником

Багато часу Аллі приписували роман з відомим телевізійником Робертом Опалеником. Колег часто бачили разом на світських заходах, а згодом, коли дикторка народила, почали підозрювати, що у зірок “1+1” з’явилася спільна дитина. У мережі навіть знаходили спільні риси у зовнішності маленького Тьоми та маминого партнера по роботі.

Місяцями раніше її побачили у компанії молодого захисника. Та недовго тішилися фанати тим, що зірка поруч з цікавим хлопцем. Мазур одразу розкрила всі карти зустрічі та повідала: це вона побачилася з військовими, які заїхали до Києва по медикаменти та поповнити інші запаси. Дуже тепло відгукалася про героїв зірка та зазначила, що сильно хоче обійняти цих сміливців.

Нагадаємо, що Алла Мазур вела тривалу боротьбу з онкологією. Ведуча приховувала цю новину і, лише коли все найстрашніше було позаду, вона наважилася розповісти про свій шлях. Більше про життя знаменитості ви дізнаєтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.