Як виглядає єдиний син Тіни Кароль від чоловіка, який був до Дана Балана: світлоокий та в окулярах

Тіна Кароль була заміжня лише один раз і стільки ж разів жінка сильно кохала. Її шлюб закінчився трагічно, проте залиши їй неймовірно щасливий слід – це син Кароль.

Романтична історія кохання Тіни Кароль та Євгенія Огіра почалася у 2007 році, коли співачка шукала собі професійного продюсера, а знайшла ще й кохання і все в одному чоловікові, яким став Євгеній. Стосунки пари настільки швидко розвивалися, що вже у 2008 вони розписалися і стали офіційно чоловіком та дружиною.

Подружнє життя Тіни з Огіром було щасливим та насиченим, Кароль навіть в одному з рідких інтерв’ю казала, що їй нема коли сваритися з чоловіком та нервуватися через сімейні проблеми, бо їх майже немає. Разом з Євгеном співачка почувала себе під надійним крилом, який завжди її оберігав від життєвих негаразд і в будь-яку мить був поруч та допомагав.

Тіна Кароль з чоловіком
Тіна Кароль з чоловіком

Це були саме ті стосунки, які дозволяли завжди сильній жінці відчувати себе слабкою і маленькою. Тому й проблем не було, бо все що було потрібно Тіні, вона отримувала і дарувала взаємне кохання та підтримку. Також у 2008 році Кароль подарувала Євгенові сина Веніаміна.

Але, на жаль, подружня ідилія тривала лише 5 років. У 2013 році Євген помер від раку шлунку, який у нього виявили задовго до трагедії. Проте лікування не дало результатів. І з того самого часу, Тіна сама виховує сина, якому зараз вже 13 років та знову перетворилася у сильну, стійку леді.

Тіна Кароль з сином Веніаміном
Тіна Кароль з сином Веніаміном

Кароль досі не змогла до кінця відпустити чоловіка та не може собі дозволити зайняти його місце в серці комусь іншому. Хоча романів Тіні приписували багато і найгучнішим став з Даном Баланом. На шоу “Голос країни” вони зустрілися у тренерських кріслах. Артистка підкорила палкого молдавського співака настільки сильно, що він не міг стримувати свою симпатію навіть в ефірах. Дан постійно засипав Тіну компліментами та навіть робив сюрпризи, але це не призвело до справжнього роману. І Тіна досі не може відкрити серце іншим чоловікам. Можливо колись це зміниться і жінка знову зможе покохати.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.