Даша Астаф’єва змусила Євгена Клопотенка відчути справжнє задоволення: “Тепер нас не спинити”

Даша Астаф'єва – відома українська співачка та модель, а з недавніх часів ще й волонтер. Даша готувала їжу для армії, а тепер веде власний кулінарний блог. Так, нещодавно Даша запросила на зйомки Євгена Клопотенко, якого змусила відчути нові емоції.

Дар’я вже давно розвіяла міфи про те, що вона може лише брати участь у сміливих зйомках. По-перше, вона співачка, а по-друге, Даша дуже розумна та принципова молода жінка. Від початку повномасштабної війни дівчина довела це своїм великим і щирим серцем. Даша почала допомагати армії і зайнялась волонтерством, допомагала готувати їжу для Збройних Сил України.

Астаф’єва – дуже різностороння особистість, яка вже давно підкорила серця українців, тому Даша вирішила вийти на новий рівень і завела власний кулінарний блог, не дивлячись на те, що вона не є професійним кухарем. Але Дар’я впевнена, що вона може взяти у свої руки цю ініціативу і вже запрошує на свою кухню  зірок та у процесі готування обговорює з ними різні теми – як серйозні, так і не дуже.

Так, на один із випусків Даша запросила відомого завдяки шоу “МастерШеф” кухаря Євгена Клопотенко. І не дивлячись на те, що кухар – Євген, по більшій мірі готувала саме співачка. Вона вразила Євгена своїми кулінарними здібностями настільки, що Клопотенко втратив голову від задоволення, коли скуштував її страву.

Цей фрагмент з повного випуску співачка виклала у своєму instagram і спантеличила глядачів не тільки відео а ще й підписом: “Тепер нас не спинити”.

Якщо не дивитись повний випуск, можна придумати собі багато чого про стосунки Євгена і Даші, так зробили й підписники дівчини, які вже ледве не одружили пару. Проте, вони лише гарні знайомі, які з великою повагою ставляться один до одного.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.