Дочка Олени Кравець з “Квартал 95” влаштувала гучну тусовку та похизувалася кадрами: як відреагувала мама

Донька Олени Кравець показала підписникам кадри, як розважалась з друзями за кордоном. Де спадкоємиця зірки "Кварталу 95" проводила осінні канікули та які відвідала місця, а головне, чим так приголомшила мережу.

Зазвичай, під увагу публіки потрапляють не лише артисти, а і їхні сім’ї. Фанати відстежують кожен крок членів зіркової родини, особливо якщо вони не приховуються від уваги та ведуть відкриті соціальні мережі.

Зірка “Кварталу 95”, Олена Кравець завжди була у центрі уваги завдяки своєму таланту до акторської гри та професійному перевтіленню у різноманітні комедійні ролі. Акторка має дорослу, 19-річну доньку, яка доволі часто потрапляє під увагу маминих шанувальників. Тільки но підписники перестали обговорювати фотосесію Марії без спіднього, як донька артистки опублікувала фото з Польщі, де розважалась з друзями.

Олена Кравець
Дочка Олени Кравець з Квартал 95 влаштувала гучну тусовку

Як і вся молодь 21 сторіччя, Маша Кравець намагається не відставати від ритму сучасності та активно публікує в інстаграмі найяскравіші моменти свого життя. На світлинах видно, що дівчина весело провела час за кордоном. Юна леді відвідала колоритні варшавські вулички та навіть спробувала екзотичну страву — хот-дог з щупальцем восьминога. У коментарях під світлинами з відпочинку підписники цікавились, чи не є бойфрендом дівчини той загадковий хлопець, що позує поряд з нею. Марія, своєю чергою, хоч веде відриті соціальні мережі, свої романтичні стосунки напоказ не виставляє.

Після канікул вона опублікувала сторіс, що повертається назад в Україну, хоча її мама Олена й досі знаходиться за кордоном. Актриса зараз проживає у Болгарії з двома молодшими дітьми та свекрухою. Кравець планувала повернутись додому восени, але через загострення бойових дій та ракетні обстріли міст вирішила не піддавати ризику малюків й залишитись у безпечному місці. Чоловік Олени, Сергій Кравець, знаходиться у Києві. Тому старша донька знаменитості перебуває у столиці не одна, а під наглядом батька.

Нагадаємо, що Олена Кравець святкує день народження 1 січня. Цього року знаменитості виповнилося 45 років.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.