Лілія Ребрик показала округлий живіт та вразила новиною: приховати стан зірки не допомогло навіть пальто

Знаменита українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик сколихнула мережу новими сторіз. Що фанати помітили у фігурі знаменитості, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик — матір двох дітей. Зірка з’являлася з великим животом, вагітною у студії ранкової передачі, тож про поповнення в її родині знала майже вся країна.

Зараз Лілія разом з чоловіком Андрієм виховую дочок Діану та Поліну. Про появу на світ третьої дитини або імовірність народження в них хлопчика, зіркова пара на майже не говорить журналістами.

Лілія Ребрик показала округлий живіт

Втім, нещодавно знаменитість вразила своїх шанувальників імовірно майбутнім поповнення в родині. Так, Ребрик оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролик, в якому вона, крокуючи торговим центром, розповідала про благодійну ініціативу, в якій взяла участь.

Лілія Ребрик показала округлий живіт

Для зйомок зірка обрала зелений комбінезон з поясом та темне довге пальто. І хоча образ доволі закритий, на камеру зірка засвітила округлу фігуру. Чи чекає Лілія на дитину залишається відкритим питанням, адже зірка могла просто щільно поїсти перед зйомками, або обрати невигідний для своєї фігури образ.

Нагадуємо, що після початку війни в Україні Лілія Ребрик евакуювала своїх дітей на захід України. Згодом вона виходила в прямі ефірі ранкової передачі разом зі своїм колегою Анатолієм Анатолічем через відеозв’язок. Та коли зірка разом з сім’єю повернулася до Києва, стало відомо, що телеканал “Україна” припиняє віщання.

Зараз Лілія Ребрик бере активну участь у різноманітних проєктах і готова до нових звершень. Звісно, знаменитість, як і всі її  колеги, активно звертає свою увагу на благодійну та волонтерську діяльність.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.