Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітила сильно округлу талію та натякнула на головне: “Милий животик” (ФОТО)

Співачка Славія опублікувала в Інстаграмі нову світлину, де засвітила животик. Чи дійсно співачка нарешті завагітніла та хто потенційно може бути батьком її дитини, якщо минулого року вона розлучилася з Дзідзьо.

Яскрава артистка Славія продовжує свою активність у мережі та радує прихильників новими світлинами. Вона експериментує з образами і показує нові фото.

Не так давно зірка показала світлину у топі з шикарними рукавами, де підписники звернули одразу увагу на її талію:

“Милий животик”, — написали у коментарях.

Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітила сильно округлу талію

Чи може Славія бути вагітною?

Колишня обраниця Дзідзьо у шлюбі дітей не мала. Попри те, що з Михайлом Хомою вона була одружена чимало років, Господь не дав малюків цій родині.
Артистка ніколи не нарікала на це. Навпаки, коли носила обручку від співака намагалася бути фактично ідеальною дружиною для коханого. Згодом, вже коли розлучення буде на горизонті, розповідатиме, що центром її родини завжди був Михайло та його сценічна діяльність.

38-річний Дзідзьо не може оговтатися: Славія 3 роки крутила роман з бізнесменом
Екс-дружина Дзідзьо Славія засвітила сильно округлу талію

Славія натякала, що також мріяла розвивати свій музичний талант, тим паче, що голосом і слухом ніколи не поступалася милому.

Втім, нині вона про материнство не говорить. Зірка активно займається кар’єрою та з головою пішла у написання пісень. Більше того, достеменно не відомо, чи має вона зараз обранця, адже яскрава робота на сцені відтіняє всі її інші сфери життя. На артистку, як на кожну творчу людину сильно вплинула війна. Вона присвятила навіть цьому періоду пісню.

Окрім цього знаменитість планує взяти участь у Нацвідборі на Євробачення для якого також створила пісню.

Цікаво, що у списку кандидатів на суддівське крісло у цьогорічному конкурсі є Дзідзьо. Втім, Славія ніяк не коментувала своїх емоцій з приводу потенційної зустрічі з колишнім на майданчику відбору. Сам співак взагалі з 2021-го року утримується від слів про екс-дружину та нинішнє ставлення до неї. Вона ж навпаки, не змогла відмовити журналістам у численних інтерв’ю з приводу розірвання свого шлюбу.

Нагадаємо, що Славія також спростовувала чутки про роман Михайла Хоми з Ольгою Цибульською, вважаючи всі плітки з цього приводу нісенітницями. Також Артистка ще минулого року стверджувала, що у її колеги по сцені є законний чоловік, з яким вона живе чимало років разом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.