Святослав Вакарчук пригорнув до себе загадкову даму і розплився в посмішці: чи не заревнує таємна дружина?

Фронтмена рок-гурту "Океан Ельзи", Святослава Вакарчука, помітили в обіймах молодої красуні. Співак посміхається та сяє. Невже артист закрутив новий роман та хто ця загадкова пані? 

Святослав Вакарчук, мабуть, найвідоміший рок-співак України. Він став лідером музичного гурту “Океан Ельзи” ще у 1994 році. Звісно, що тоді майже ніхто не знав новоспеченого артиста. Але рік за роком популярність виконавця зростала та у 2016 році Вакарчук, разом зі своїм колективом, вирушив у світове турне, після чого українську зірку стали впізнавати ледь не у кожному куточку планети.

Співак дійсно виділяється серед інших музикантів своїм незвичним тембром голосу, а його пісні чіпляють за душу з перших строк, оскільки сповнені щирими емоціями та хвилюваннями.

Вакарчук хоч і є одним з найвідоміших артистів країни, про його особисте життя відомо мало. Не секрет, що цього року співак вдруге став батьком, але ім’я свої обраниці досі тримає у секреті. Публіка вважає, що таємною дружиною Святослава являється Євгенія Яцута. Жінка працює продюсером компанії Radioaktive film та подейкують, що стосунки пара вже мала задовго до народження дітей. Проте знаменитості не дають жодних коментарів з приводу своїх відносин та не спростовують плітки.

Святослав Вакарчук пригорнув до себе загадкову даму

У мережі з’явилося фото, на якому Святослав розплився у посмішці, пригорнувши до себе молоду красуню. Нею виявилася Христина Соловій, українська співачка, яка популяризує жанр народної музики у сучасному виконанні. Світлину з артистом опублікувала саме Христина у своєму інстаграмі.

“Цього разу на “Голосі Країни” я у ролі радниці Святослава Вакарчука, на боці самобутніх учасників, які не виграють шоу, але прагнуть стати артистами. Хай їх почує весь світ”, — написала співачка під фото.

Свою популярність Соловій теж отримала завдяки проєкту Голос, оскільки саме тоді зірка з’явилася на українській сцені вперше. Перемогу на проєкті артистка не здобула, але це не завадило їй створити кар’єру та зібрати свою армію шанувальників. За підтримкою Вакарчука, Христина прагне допомагати учасникам, які опиняться в такому самому положенні, як і вона колись.

Нагадаємо, що знімання шоу “Голос Країни” було призупинено з початку війни та відновлено восени, але у нових випусках проєкту Святослав Вакарчук відмовився брати участь, оскільки зараз прагне займатися іншою діяльністю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".