Як виглядає жінка, яка відбила у Лялі Фонарьової чоловіка: забула, що у Святослава Вакарчука вже є родина

Більше року минуло з моменту, як Святослав Вакарчук змінив свій статус "у відносинах" на холостяцький, та суперечки, навколо нової пасії музиканта не вщухають і досі. Хто ця жінка, що вкрала серце музиканта?

У червні 2021 року фронтмен популярного українського гурту “Океан Ельзи” та його супутниця життя Ляля Фонарьова повідомили про розрив. Більше ніж двадцять років жінка була його музою та найкращим другом, але ніщо не вічне. Святослав зауважив, що вони завжди були, є і будуть найближчими людьми, та подякував за роки, що вони пройшли разом.
Майже одразу у Мережі почала з’являтися інформація про нову обраницю Вакарчука: то йому приписували роман із молодою співачкою, підопічною із проєкту “Голос країни” — Христиною Соловій, то спіймали у компанії якоїсь дами у Львові. Все зійшлось до одного: чоловік вже не самотній. Далі — більше! У Вакарчука народився первісток — син, якого назвали Іваном, на честь батька співака. Після цього про нові стосунки виконавця заговорили всі українські ЗМІ: що за таємнича незнайомка народила Вакарчуку дитину?

Таємнича жінка, що відбила Вакарчука у Фонарьової
Таємнича жінка, що відбила Вакарчука у Фонарьової

За неофіційними джерелами, адже Святослав Вакарчук ніяк не коментує свої стосунки, новою музою стала Євгенія Яцута, 40-річна жінка обіймає посаду виконавчого продюсера продакшену Radioactive Films. Саме рудоволоса красуня знімала для “Океан Ельзи” кліп на пісню у 2018 “Небо жене”, на зйомках якого, вірогідно, вони і зблизились. Вакарчук тоді ще був разом із вже екс-дружиною Фонарьовою.

Вакарчук та Яцута на зйомках кліпу
Вакарчук та Яцута на зйомках кліпу

Євгенія Яцута також не виставляє особисте на загал, ніяк не коментуючи дану тему. Однак, відомо, що жінка закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, має сестру Марію. Також самостійно виховує доньку Софію від попереднього шлюбу із режисером Денісом Соніним.

Нагадаємо, що у червні 2022 року у Вакарчука народилась друга дитина — донька Соломія.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.