Багатодітні вуса країни: співак Павло Зібров розповів про всіх своїх дітей

Павло Зібров ніколи не приховував своє особисте життя від шанувальників. Він часто з'являється на фото разом із донькою, але рідко згадує про своїх синів у медійному просторі. Як же виглядають усі діти музиканта?

Головний вусач країни, співак, композитор, зразковий сім’янин — все це про нього, про Павла Зіброва. Але мало хто знає, що він ще й багатодітний батько.

Вперше Зібров одружився у зовсім молодому віці, ще до армії. Дружиною стала Тетяна Самофалова, від якої у Павла народився син — Сергій. Але шлюб не протримався довго через зраду коханої, тому подружжя розійшлося, коли Сергію було два роки. Зараз середньому сину Павла Зіброва 39 років, бачиться з батьком він дуже рідко. Співак виправдовується, мовляв, у кожного своя сім’я, часу на побачення немає, але якщо знадобиться допомога, він завжди підставить своє плече.
39-річний Сергій Зібров також утримується від спілкування з батьком та його новою родиною. Зібров згадував, коли Діана та Сашко були молодшими, а Сергій вчився у школі, потім в університеті, то приходив до них в гості, з часом перестав. Зараз він займається підприємницькою діяльністю.

С
Середній син Зіброва — Сергій

Є у співака і старший син, якому зараз 40 років — Олександр, дитина теперішньої дружини Марини від першого шлюбу. Павло прийшов у життя хлопчика, коли тому було дванадцять років, у самий розпал перехідного віку. Хлопчик прийняв нового чоловіка Марини не одразу. Згодом вони прив’язались один до одного, хлопець навіть сам забажав взяти прізвище названого батька. Павло Зібров став для нього як рідний та супроводжував Сашка на вінчанні із дружиною.

Олександр — старший син Павла Зіброва

Молодша дитина артиста, Діана — спільна донька Павла та Марини. Народилась дівчина у 1997 році, через 3 роки після весілля. Діана стала окрасою родини Зіброва — справжня краля. Зараз дівчина працює пліч-о-пліч з батьком, ставши його менеджеркою із зв’язків з громадськістю.

Д
Донька Павла та Марини Зібрових — Діана

Нагадаємо, на творчому рахунку Павла Зіброва близько 500 написаних пісень за весь час діяльності.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.