Актори “Дизель шоу” нарешті розповіли, де зараз перебуває їх колега Яна Глущенко: “Відповідаємо, наша красуня”

Яна Глущенко є невід'ємною частиною колективу "Дизель шоу", яка останнім часом кудись зникла та дуже збентежила цим шанувальників та колеги нарешті відповили де зараз перебуває актриса.

З моменту різкого зникнення Яни з колективу її колег дуже часто почали запитувати, де Глущенко та чому вона не виступає разом з іншими. Звісно, Яна на своїй сторінці в соціальній мережі instagram публікувала фотографії з сином, проте жодного разу не відзначила своє місцеперебування. Тому шанувальники її творчості почали гадати, де ж вона зараз.

Куди зникла Яна Глущенко
Куди зникла Яна Глущенко

Та учасники колективу нарешті чітко відповіли, де тепер Яна та чому вона так довго не виходила разом з ними на сцену. Виявляється, що весь цей час Глущенко жила за кордоном, заради небезпеки своєї дитини, але де саме, колеги не розповіли. Натомість заспокоїли прихильників. Радісна новина полягає у тому, що Глущенко вже повернулась та кілька тижнів разом з іншими репетує новий концерт “Дизелів”. Цю інформацію актори повідомили на своїй офіційній сторінці шоу

“Ви багато питали, куди зникла наша Яночка, відповідаємо, наша красуня вже кілька тижнів репетує з нами новий концерт. В офісі ми без світла та зв’язку, але робимо все можливе і нарешті зібралися всі разом” – написано на сторінці шоу.

Також “Дизельці” повідомили, що їх концерти відбудуться найближчим часом та подарують глядачам багато тепла та гарний настрій, тому пропонують придбати квитки на шоу й підбадьорити себе та своїх друзів і близьких. Тож, тепер вся команда в зборі та можуть сумісними зусиллями боротися за світле майбутнє нашої з вами чудової країни.

“Ми дуже чекаємо на вас та ваші усмішки. Віримо, що наші концерти пройдуть, на вищому рівні та ніхто і ніщо не зможе завадити нашій родинній, довгоочікуваній зустрічі”.

Схожі статті