Поки президент зустрівся з Джамалою, Олену Зеленську помітили у компанії впливового закордонного красеня

Олена Зеленська від початку повномасштабної війни, почала активно впроваджувати різні проєкти та відвідувати важливі дипломатичні зустрічі. Так, на одній з них, жінка з'явилась у компанії впливового красеня.

Дружина президента України вирішила зайняти важливу позицію у справах країни та дуже часто жінка має бути присутньою на різноманітних важливих для країни зустрічах з лідерами інших країн. Основною метою цих заходів є – донести важливість допомогти українцям вибороти свої території та якомога швидше позбутися ворога.

Перша Леді з'явилась на публіці з впливовим красенем
Перша Леді з’явилась на публіці з впливовим красенем

Тож, перша леді створює власні фонди, проєкти та піклується про те, щоб наша країна стала більш помітною та важливою для світових лідерів. Таким чином зовсім нещодавно Зеленська презентувала свій власний фонд у Лондоні. На презентації були присутні політики та дипломати Британії, а також, колишній прем’єр-міністр країни Борис Джонсон, з яким Олена і з’явилася на обговорюваній фотокартці. Також було чимало українських гостей – це волонтери, лікарі та вчителі.

Олена Зеленська з Борисом Джонсоном на презентації
Олена Зеленська з Борисом Джонсоном на презентації

Головна мета заходу була презентація ініціативи зі збору коштів на реконструкцію Центральної міської лікарні в Ізюмі, яка стала порятунком для харків’ян.

Для того, щоб зібрати необхідну суму, пані Олена влаштувала аукціон, на якому було представлено декілька символів війни, а саме: уламок ворожої ракети, яка зруйнувала телевежу, малюнок 11-річного українця Максима Боровченка, ілюстрацію Сергія Майдукова та картину британського митця Марка Квінна під назвою “Київська Мадонна”.

Таким чином, Зеленська дає розуміти українцям, що з нами весь світ, який прагне допомогти та робить це попри свої опасання та страхи за результат. Тож, презентація пройшла успішно і найбільшу підтримку перша леді отримала від друга країни Бориса Джонсона.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.