Перша дружина ресторатора Міші Кацуріна: як виглядає жінка, у якої 16-річна Даша відбила чоловіка

Про колишніх, як-то кажуть, або добре, або ніяк. Але цікаво подивитися на потаємне в житті зірок. Наприклад, зрозуміти, як змінився смак на жінок у Міші Кацуріна. Тому варто згадати, якою було його перше кохання.

У свої 34 роки в Міші Кацуріна вже багатий життєвий досвід: два шлюби, які закінчились розлученнями, робота ресторатора, музична кар’єра.

Родом із Бердянська, він переїхав до Києва у 2005. У столиці він відчув смак справжнього життя, тому більше не захотів кудись переїжджати. Кацурін став організатором вечірок у одному із найбільших клубів Києва а згодом — співвласником клубу “Юність”, він же “Атлас”, та “Зелений театр”.

Міша Кацурін з другою дружиною

У столиці Міша Кацурін зустрів своє кохання: спочатку першу дружину, потім другу, а згодом і Надю Дорофеєву.

В 2013 році Кацурін пішов до РАЦСу зі своєю дружиною — Євгенією Пановою. Дівчина ще не знала, що на неї чекає, тому радо погодилась. Однак, щастя тривало недовго — через короткий проміжок часу хлопець зустрів свою другу вже колишню дружину — Дашу Кацуріну.

Міша Кацурін та Євгенія Панова

Перший шлюб тривав недовго, вірогідно, Євгенія не ладна була терпіти походеньки чоловіка. Спільне життя та вірність стали для Кацуріна нецікавими, тому через два роки, у лютому 2015, він пішов від Євгенії Панової до Даші. У вересні пара вже зіграла власне весілля.

Євгенія Панова повідомила про розлучення з Кацуріним

Зараз Євгенія продовжує своє життя, адже на першому чоловікові світ клином не зійшовся. Вона вийшла заміж вдруге, народила двох дітей, судячи з соцмереж Євгенії, вона щаслива та ні про що не жалкує.

Євгенія Панова зараз

Згодом Даша Кацуріна у своєму Телеграм-каналі зізнається, що карма зіграла з нею злий жарт, коли чоловік пішов до іншої. У свої 16-років вона теж увела чоловіка з сім’ї, тож ефект бумерангу існує:

“Багато думала… про свої вчинки. Було соромно та погано, коли я зрозуміла , як боляче зробила цій дівчині…”

Нагадаємо, Даша та Міша Кацуріни повідомили про розлучила у березні 2022 року.

Схожі статті