Зірки, які мають не менш популярних “двійників”: Настя Каменських і Аліна Ляшук, Олег Винник і Слава Кедр

Є одна відома істина, що майже кожна п'ята людина, підсвідомо хоче бути схожою зовні на відомих на весь світ зірок. І декому, це насправді вдається. Тому, ми зробили аналіз і виявили неабияку схожість між артистами.

Настя Каменських та Аліна Ляшук

Настя Каменських та Аліна Ляшук
Настя Каменських та Аліна Ляшук

Відома українська співачка Настя Каменських має розкішну, яскраву зовнішність, тому багато молодих дівчат дуже хочуть бути схожими на неї, але, вдається це не кожній. Та в українському шоу-бізнесі дійсно є одна не менш відома дівчина, яка дуже схожа на Каменських. І це екс-учасниця шоу “Холостяк” Аліна Ляшук. Дівчина молодше, але зовні дуже нагадує NK. Вона має таке ж пишне кучеряве волосся, карі очі та темперамент. Просто подивіться, немов дві сестри, старша та молодша.

Олег Винник та В’ячеслав Кедр

Олег Винник і Слава Кедр
Олег Винник і Слава Кедр

Олег Винник також потрапив до списку тих артистів, які мають дуже схожих колег. Та у випадку Олега, його “двійник” виявився відомий актор Харківського театру абсурду “Воробушек” В’ячеслав Кедр, який, разом із командою брава участь у шоу “Ліга сміху” та здобув перемогу. Тож, хлопець точно може стати конкурентом для Винника. Та без прикрас, чоловіки дуже схожі між собою, довге світле волосся, очі, овал обличчя та шалена харизма.

Дзідзьо та Данієль Редкліф

Дзідзьо і Данієль Редкліф
Дзідзьо і Данієль Редкліф

Ці яскраві блакитні очі, немов від одних батьків поєднують Дзідзьо та голлівудського Гаррі Поттера Данієля Редкліфа. І дійсно, варто лише подивитися на обох, як відразу виникає повне відчуття їх рідства. Але, ці “двійники” з різних світів, але їх поєднують очі та неймовірний талант.

Таня Воржева та Анжеліна Джолі

Таня Воржева і Анжеліна Джолі
Таня Воржева і Анжеліна Джолі

Відома українська співачка та телеведуча Таня Воржева від самого початку своєї популярності завжди чула на свою адресу, що вона українська Анжеліна Джолі. І це чиста правда, подивіться наці однакові вилиці та губи, це неймовірна схожість.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.