Стала мамою, але не в шлюбі: зірка ТСН Лідія Таран розсекретила ім’я чоловіка, якому народила доньку

Лідія Таран багато років намагалась приховати ім'я чоловіка, від якого народила свою єдину доньку Василину, але все таємне колись стає явним.

14 років тому незмінна ведуча ТСН Лідія Таран народила доньку та майже весь час виховувала дівчину сама. Але питання, хто ж є батьком Василини й досі непокоїть прихильників Лідії.

Від кого Лідія Таран народила доньку
Від кого Лідія Таран народила доньку

Відомо, що в той самий період Таран мала романтичні стосунки з не менш відомим телеведучим Андрієм Доманським. Андрій славиться тим, що він багатодітний батько, але всі його діти від різних жінок.

Тож, до цього клубу покинутих жінок потрапила й Таран. Насправді ж саме Домаський і є батьком Василини. І варто сказати, що з кожним роком дівчинка стає все більше і більше схожою на свого татуся. Зовні вони між собою дуже схожі. А от характером зіркова донька пішла у маму. Вона така ж спокійна та стримана у поведінці.

Лідія Таран розсекретила від кого народила доньку
Лідія Таран розсекретила від кого народила доньку

Тепер  ім’я таємного батька розсекречено, а ось причиною розставання Ліди та Андрія, за його словами стало небажання Таран виходити заміж та знайомитися з його мамою. Мовляв, Доманському набридло відчувати холод на свою адресу й він знайшов собі іншу жінку на роль дружини.

З того самого часу Лідія ніколи не афішувала батька своєї дитини, адже й так було багато пліток коло неї та Василини.  Тому, для багатьох досі є велика загадка від кого Таран народила свою єдину доньку.

Лідія Таран зізналась, від кого народила доньку
Лідія Таран зізналась, від кого народила доньку

Варто сказати, що роман Лідії та Андрія проіснував кілька років і Доманський пішов ще тоді, коли дитина була дуже маленькою. Тому, які стосунки між донькою та батьком – невідомо. Але аліменти Андрій виплачує всім своїм дітям.

Нагадаємо, що зараз дочка Андрія Доманського навчається у Франції та поки що повертатися додому не збирається через високий рівень небезпеки.

Схожі статті