Блогерка Катя Репяхова розповіла, чому їй протягом року не варто вагітніти від Павліка: “Мене це зупиняє”

За перипетіями життя подружжя Віктора Павліка та Каті Репяхової слідкує мало не вся країна. І от, на хвилі чуток про другу вагітність дівчини, вона заявляє, що в її плани поповнення поки що не входить.

28-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова ще у вересні минулого року заявила про свої наміри зробити операцію з приводу збільшення грудей, однак, як кажуть, руки не доходили, точніше, ноги.

Катя Репяхова спішить до пластичного хірурга

Раптом у своїх Інстаґрам-сторіз вона неочікувано виклала інтригуюче відео, де підіймається сходами, яке вона підписала, запитуючи підписників: “Знаєте, куди я приїхала?”.

Виявилось, що блогерка завітала на прийом до пластичного хірурга, який надав їй консультацію з приводу встановлення грудних імплантів. Катя навіть приміряла їх, щоб хоча б приблизно знати, як виглядатиме нова удосконалена її версія.

Дружина Павліка приміряла імпланти

Репяхова зізналася, що не хоче груди великого розміру, які будуть рипіти, для неї ідеальним стане найменший розмір. Цим вона неабияк здивувала пластичного хірурга. Для неї актуальним є виправлення асиметрії, яка виникла після народження сина, а не вау-ефект, за яким приходять інші дівчата.

Катерина Репяхова вдало приховує асиметрію грудей під об’ємним одягом

Проте, Катерина Репяхову на шляху до омріяних грудей зупиняє той факт, що після встановлення імплантів потрібно близько року утриматися від вагітності. Вірогідно, подружжя хоче порадувати цей світ ще одним Павліком. Блогерка заявила, що зараз на 80 відсотків не готова до цієї операції та поки втручання їй не потрібне.

Блогерка Катя Репяхова вирішила почекати з операцією

Ще однією причиною для відмови від операції, окрім заборони на вагітність протягом року, стало те, що навіть з імплантами принади Репяхової не стануть однакового розміру. Тому дівчина замислилася над пластикою носа.

Нагадаємо, Катерина Репяхова та Віктор Павлік одружилися у травні 2020 року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".