Подругу в образу не дає – Лайма Вайкуле підтримала вибір Пугачової і стала на її захист: “Вона людина”

Лайма Вайкуле вже неодноразово висловлювала свою підтримку на адресу подруги Алли Пугачової, яка нині піддається великій хвилі критики через підтримку України. Та на цей раз співачка публічно відповіла критикам.

Відомо, що з самого початку повномасштабної війни, Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком Максимом Галкіним та дітьми переїхала жити в Ізраїль, чим продемонструвала своє засудження до воєнних злочинів російського “правителя”. Та Примадонна довгий час намагалась не відповідати на критику на не реагувати на звинувачення зі сторони колег.

Лайма Вайкуле стала на сторону Пугачевої
Лайма Вайкуле стала на сторону Пугачевої

А от Максим Галкін навпаки, вирішив ділитися своїми думками та відверто засуджувати війну. Чоловік записував відео, в яких неодноразово висловлював свою чітку позицію і не приховував той факт, що гроші з його концертів за кордоном, підуть на допомогу Україні. Така позиція людини, яка все життя прожила у країні агресора насправді приємно вражає.

Та саме через свою людяність і збереження гідності, Пугачова досі отримує багато неприємних слів на свою адресу. Дивним стало те, що навіть Філіп Кіркоров, який все життя кохає Аллу принизив її та її вибір. А це, вже багато про що каже.

Натомість подруга співачки Лайма Вайкуле, яка також давно не живе у росії та засуджує війну, підписала Примадонну та захистила її від хейтерів.

“Алла взагалі як людина, музикант на першому місці, це нема про що говорити. Вона утримувала всю росію, яка зараз їй сміє щось пред’являти” – висловилась Вайкуле.

Також не забула Лайма згадати й про себе, наголошуючи на тому, що вона, так само як і Алла Пугачова за часів радянського союзу заробили неймовірну кількість грошей та зробили союз, а потім і росію більш популярними у світі. Тому артистка вважає, що критика на адресу Примадонни недоречна.

Схожі статті