Оля Полякова зізналася, що вигнала покійну свекруху з дому: “Вона зібралась і поїхала. І ми не спілкувалися”

Знаменита українська співачка Оля Полякова сколихнула мережу, зізнавшись про найбільшу сварку зі своєю свекрухою. Що стало причиною конфлікту?

Зіркове життя часом приносить знаменитостям небувалі проблеми. Ні для кого не секрет, що увага публіки та журналістів може зруйнувати особисте щастя та привнести певні проблеми у будні артиста. Іноді виникають неймовірні казуси та конфузи, які здавалося б могли обійти стороною, якби глядачі були більш уважними.

Так сталося з Олею Поляковою, яка вигнала власну свекруху з дому через звинувачення у зраді. Уся проблема полягала в тому, що матір Вадима Буряковського довірилася сторонній людині.

Оля Полякова вперше розповіла, чому вигнала свою свекруху з дому

Чому Оля Полякова не носить прізвище свого чоловіка Вадима
Оля Полякова вперше розповіла, чому вигнала свою свекруху з дому

Так, під час зйомок чергового випуску “Дорослих дівчат” Оля розповіла своїй партнерці Маші Єфросініній про те, як звичайний жарт, який прозвучав на російському телеканалі про роман з Ургантом, перетворився на справжній сімейний скандал.

Зіркова свекруха почула від знайомої про те, що нібито її невістка не вірна її сину Вадиму. В свою чергу Полякова тільки-но народила і була зовсім не в гуморі, тому повелася дуже емоційно.

“А я була в якомусь не ресурсному стані, годувала дитину. Мені стало прикро — я живу з її сином, народила другу дитину, годую цю дитину. І я як на неї погнала та вигнала її з дому. Вона зібралася та поїхала. І ми не спілкувалися два місяці. Потім ми помирилися і попросили один одного вибачення” – поділилася Полякова.

Варто відмітити, що матір Вадима Буряковського пішла з життя приблизно 2 роки тому. Сімейство не оприлюднювало дану інформацію, втім Викриттю вдалося дізнатися про горе, через яке пройшла родина.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.