Ольга Фреймут після “Танців з зірками” наважилася на сміливий вчинок: почитала коментарі і вжахнулася

Знаменитісь почитала коментарі і обурилась.

Днями українська ведуча Ольга Фреймут виклала у Instastories відео, на якому звернулася до аудиторії. У ролику вона зізналася, що ніколи не читає про себе коментарі, бо не потребує чиєїсь думки щодо себе. Проте після закінчення проекту вона таки скористалася порадою знайомих і прочитала все те, що писали в коментарях. Схоже, зірка не в захваті від того, що пишуть про неї глядачі проекту і підписники на сторінки.

Жінка відповіла хейтерам, хоч і не розуміла чому з нею поводяться саме так. За словами самої Ольги Фреймут, вона нічого поганого не робила, лише щонеділі виходила на паркет і танцювала. Ексучасниця “Танців з зірками” зізналася, що в неї теж були травми, а весь час вона проводила у залі без рідних.

Ольга Фреймут зауважила у відео в stories, що заради участі у проекті знехтувала порадами лікарів ще місяць побути вдома і відновитися. Вона відразу після негативних тестів повернулася до повноцінних тренувань, на яких долала сильний головний біль і мігрені, спричинені хворобою.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Після всіх негативних коментарів Ольга Фреймут задається запитанням чому саме вона стала жертвою хейтерів і чому саме на неї вилилося стільки бруду і зла. Колишня учасниця не розуміла чому саме на неї вилилося стільки бруду.

нагадаємо, що пара Ольга Фреймут та Ілля Падзіна покинули проект “Танці з зірками” після 10-го ефіру. А через деякий час ведуча зізналася у програмі “Зірковий шлях”, що танці її дуже змінили і вона продовжує вчитися дивитися на себе по-іншому і сприймати неідеальну себе. 

Що ж, ставлення Ольги Фреймут до критики і хейтерів радує, зважаючи на те, що вона не дуже любить, щоб її критикували.

Схожі статті