Який натуральний колір волосся у Соломії Вітвіцької: 42-річна ведуча ТСН неспроста зафарбовує корені

Глядачі звикли, що їхня улюблениця Соломія Вітвіцька ніколи не зраджує чорному кольору волосся, однак рідні знаменитості пам'ятають її іншою.

Тільки-но Соломія Вітвіцька з’явилася в ефірі телеканалу “1+1”, як одразу ж полонила серця своїх глядачів. Спочатку знаменитість присвячувала свій екранний час світській хроніці, однак після 2014 року, коли в Україні розпочалася війна, журналістка почала займатися сюжетами іншого напрямку.

Соломія Вітвіцька продемонструвала сукню присвячену
Який натуральний колір волосся у Соломії Вітвіцької

Зараз Соломія є частиною дня більшості українців, які вмикають новини та дізнаються про події в Україні та світі завдяки роботі Вітвіцької та її зіркових колег. І важливою частиною цієї роботи є зовнішній вигляд ведучих, адже він також впливає на заохочення аудиторії до перегляду.

Який натуральний колір волосся у Соломії Вітвіцької

Соломія ніколи не зраджувала чорному кольору волосся, і варто відмітити, що не змінює навіть його тон — чорний з бордовим відливом. Втім, якщо звернутися до архівних знімків, на яких вона ще підліток і навіть не знає про те, ким буде через 10 років, можна помітити, що зірка має натуральний темно-каштановий відтінок, і він їй дуже пасує.

Який натуральний колір волосся у Соломії Вітвіцької

На знімку у юної Соломії пишний чубчик, волосся трохи хвилясте до лопаток, а сама вона неймовірно струнка та висока.

Варто відзначити, що Вітвіцька не змінює свій образ навіть для екранних перевтілень. В якому проєкті б вона не брала участь, стилісти приходять до висновку, що краще зберегти саме той колір, який вона собі обрала багато років тому.

І варто відмітити, недарма, адже чорне волосся неймовірно вигідно підкреслює білосніжну шкіру зірки, її темні брови, а також колір блідо-рожевих губ та блакитних очей.

Схожі статті