У мережу “злили” фото з 14-річчя сина Тіни Кароль Веніаміна Огіра: іменинник переріс зіркову маму

У мережі з'явилося фото з нещодавнього дня народження Веніаміна Огіра, сина Тіни Кароль. Хлопець вже вищий за зіркову матусю і як дві краплі схожий на рідного батька. Скільки років виповнилося спадкоємцю знаменитості?

Тіна Кароль відома українська співачка, рядки пісень якої мільйони слухачів знають напам’ять. Вона популярна та затребувана артистка, але вдома зірка відкладає свої почесті та стає просто мамою. Кароль виховує сина Веніаміна, якому нещодавно виповнилося 14-років. Фотографія з дня народження хлопчика з’явилася у мережі.

Веня вже не схожий на маленького, білокурого хлопчика, якого пам’ятала вся країна. Сьогодні юнак вже справжній чоловік і красень, який переріс свою зіркову маму майже на голову. Дорослішаючи Веніамін, стає вже більше схожим на свого тата, Євгена Огіра.

Тіна Кароль та Євген Огір 2008 рік
Тіна Кароль та Євген Огір 2008 рік

З батьком свого сина Тіна Кароль познайомилася ще у далекому 2007 році. Молода та сповнена амбіцій співачка прийшла на телебачення за славою, а Євген тоді працював на каналі М1 і спершу не помітив біляву красуню. Лише потім, ставши продюсером артистки, чоловік не міг встояти перед її чарами та закохався в Тіну без тями. Спочатку пара приховувала свої стосунки від колег та публіки, таємно одружившися на Мальдівах. В Україні подружжя повінчалися в Києво-Печерській лаврі, запросивши на урочистість тільки рідних та близьких.

Невдовзі у пари народився син Веніамін, але подивитися, як росте малюк Огір не зміг. У 2013 році продюсер помер від боротьби з онкологією, а Тіна залишилися одна виховувати дитину. І їй це вдалося! Хлопчик виріс порядною та чемною людиною. Юнак навчається за кордоном, вчить іноземні мови та займається спортом. На початку повномасштабного вторгнення Веня волонтерив у Польщі, роздаючи на вокзалі смаколики дітям, які евакуювалися з батьками з України.

Тіна Кароль відсвяткувала 14-річчя сина Веніаміна
Тіна Кароль відсвяткувала 14-річчя сина Веніаміна

Співачка зізнається, що намагається бути сину в першу чергу другом, а вже потім мамою. Її мета полягає в тому, щоб Веніамін завжди міг розраховувати на її підтримку та допомогу. Знаменитість зізнається, їй подобається коли друзі сина сприймають її як за старшу сестру хлопця, а не як маму.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Тіни Кароль — Ліберман Тетяна Григорівна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.