Вусань Павло Зібров проміняв кохану жінку на красуню, якій розказав всі секрети: “Добила мене Маринка!”

Співак Павло Зібров, який відомий не тільки своєю запальною творчістю, а ще й густими вусами, ніколи не справляв враження того, хто може зненацька стрибнути в гречку. Але чого тоді в його Інстаґрамі з'явилась інша жінка?

Співак Павло Зібров, вже 28 років щасливо живе у шлюбі зі своєї дружиною Мариною, з якою виховав сина Олександра від першого її шлюбу та спільну доньку Діану. Раптово він у своєму Інстаґрам-акаунті виклав світлину з молодою пишногрудою красунею, яку впевнено обіймає за талію та щиро посміхається, що аж вуса завертаються. Невже співак покинув свою кохану Марину, заради нової пасії?

 

Як виявилося, нещодавно Павло Зібров завітав на ранкове шоу “Ранок вдома” на телеканалі Дом, де його радо зустріли ведучі Костянтин Октябрський та Ірина Хоменко, з якою він і виклав спільне фото з ефіру.
Артист розповів ведучим про те, як долучився до творчого десанту разом з іншими українськими зірками, змінивши великі концертні зали на локальні майданчики, де виступає для переселенців та дітей, оскільки, за словами співака, музика надає емоційну енергію. А також поділився, звідки в нього стільки натхнення, щоб творити в такий нелегкий час.

Павло Зібров в ефірі ранкового шоу Ранок вдома

Павло Зібров розказав, що головною музою для нього виступає родина, члени якої стали для нього також і головними критиками:

“В мене все в сім’ї!”

Родина стала для нього генератором ідей, а сам Павло Миколайович лише втілює їх в життя, хоч іноді не з першого разу — деякій пісні він переписував по чотири рази, наприклад, славнозвісну “Я так хочу додому”, яка стала топовою на україномовній радіостанції в Америці.

“Марина за мною стоїть: “Ні, ти можеш краще!” Я розумію, що вірші дуже сильні… І от чотири варіанти добили. Добила мене Маринка!”

— зізнався головний вусань країни.

Павло Зібров виконав свій новий хіт

Поділився співак і планами на новорічні свята, адже зараз, не зважаючи на війну, все одно велика кількість зйомок, виїзних виступів в дитячих лікарнях, благодійних концертів.

Наостанок Зібров заспівав свій новий хіт “Мертві орки не гудуть”, який став кавером на культову пісню “Мертві бджоли не гудуть”.

Схожі статті