Олег Винник відгуляв помпезне весілля та з почуттям поцілував розкішну наречену: вдвічі молодша за співака

Знаменитий український виконавець Олег Винник усіма силами намагається приховати правду про своє життя поза сценою, однак далеко не завжди успішно.

Олег Винник, як і більшість його колег, ніколи не ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами заходів, на яких виступає. Власне кажучи, знімків особистого характеру в нього також не знайти: артист використовує подібні платформи лише як базу для просування власної кар’єри.

Тим цікавішими стають сенсаційні фотографії з різноманітних торжеств, на яких Олег інколи не тільки бере на себе роль артиста, але й навіть тамади.

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

Відповідна подія сталася декілька років тому, коли Оксана Марченко одружила свого старшого спадкоємця Богдана. Так, пасинок Віктор Медведчука побрався зі своєю обраницею Катериною, яка є фанаткою Олега і була неймовірно щаслива бути нареченою, на весіллі якої виступає повелитель вовчиць.

Зірка зробив усе можливе, щоб для красуні це свято стало незабутнім: цілував її у щоки, тримав її на руках, спочатку заспівав для неї, а потім почав виконувати роль ведучого.

Від даного торжества у артиста та Катерини залишилася маса спільних фотографій, якими вона може досі ділитися у ностальгічному настрої.

Нагадуємо, що українські журналісти з’ясували особистість справжньої дружини Олега, яку він приховував від аудиторії багато років. Вважається, що його законною благовірною є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Втім співак так і не підтвердив цієї інформації, і досить негативно реагує, коли преса намагається дізнатися подробиці його особистого життя. Таюне також дотримується даної моделі поведінки і не видає свого зв’язку з співаком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.