Потап на тлі чуток про розлучення з Настею Каменських випустив ліричний трек: “Тільки повернись”

Нещодавно Потап і Настя добряче підігріли чутки про своє розлучення, пара давно не з'являється на публіці удвох, не викладає спільних фотографій та не живуть разом. Всі ці фактори багато про що говорять.

У Потапа протягом всієї його творчої стежки був образ репера, але він здатен писати досить ліричні пісні – це можна почути у треках Дорофєєвої, NK, та Мішель Андраде, але зараз жодна з артисток не працює з Потапом. І це, насправді дивує, адже стільки років успішної кар’єри, популярність та гармонія у співпраці, але, це рішення дівчат, бо кожна з них відчула в собі сили на самостійну творчість.

Потап написав пісень для Каменських

Та от якщо Надя Дорофєєва та Мішель Андраде пішли від Потапенко, як артистки, то Каменських ще й як дружина. Що сталося між ними – знають лише вони самі. Проте тепер вони йдуть окремими стежками і всяко на це натякають. Наприклад, нещодавно Настя виклала нову пісню “Мама-Зима” і у коментарях під відео з треком, Потап написав двозначний коментар: “Вона мала на нас свої плани”.

Певно, те що сталося між Олексієм та Каменських було не підвладно їх силам та бажанню зберегти свій щасливий, на перший погляд, союз. Та якщо Настя натякає лише відсутністю спільних фотографій, То Потап і коментарями і своєю новою ліричною піснею під назвою “Триклятий лютий”. Там є один рядок, яка прямо кричить, про бажання возз’єднатися з коханою.

“А вона тебе чекає крізь вогонь, крізь fire. А вона тебе чекає, тільки повернись. Не знаходить і шукає собі місця, бо не знає, де ти є. Ну повертайся, у вас буде син”

Тобто, артист вселяє у ці слова надію, яка спонукає Каменських повернутися до Олексія та натякає на вагітність співачки. Але чи станеться це, покаже лише час.

Потап присвятив пісню Каменських

Натомість нова пісня має ще й інший сенс, Потап своїми рядками звертається до українських військовослужбовців та просить їх повертатися додому до своїх коханих жінок, адже вони так сильно чекають на своїх героїв.

Схожі статті