Разом снідають і ставлять ялинку: у мережі викрили нову обраницю Остапчука – молодша за попередніх дружин

Декілька місяців тому стало відомо про розлучення Володимира Остапчука та його другої дружини Христини Горняк. Однак, телеведучий не гаяв дарма часу.

3 роки тому Володимир Остапчук повідомив, що має нову обраницю. Нею стала Христина Горняк. Новина була досить неочікуваною, адже пройшло не так багато часу після заяви про розлучення з Оленою Войченко.

Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк
В мережі розсекретили нову обраницю Володимира Остапчука

Згодом все стало на свої місця: колишня дружина зірки заявила, що саме Христина стала причиною розриву стосунків.

В мережі розсекретили нову обраницю Володимира Остапчука

Декілька місяців тому стало відомо про те, що і Христина Горняк йде з життя Володимира Остапчука. Реальні причини розриву обидвома не були озвучені, і існує велика імовірність того, що цього разу знаменитість зробить все, аби деталі його особистого життя не вийшли назовні. Адже за останні декілька років Володимир пережив не один гучний скандал.

І знову не пройшло так багато часу, а телеведучий начебто вже в стосунках. Про це повідомила блогерка Юлія Тимошенко, а також травесті-діва Монро у своєму телеграм-каналі.

@y_tymoshenko

В етері випадкова рубрика «Світське життя з Юлією Тимошенко» 🤣 #остапчук #воваостапчук #горняк #розлучення #розслідування #тікток #україна

♬ Rûn Râbbît x Dârk Mâttêr – Tsezy

За інформацією, це 22-річна красуня  Катерина Полтавська, яка допомагала зірці відновлювати сторінку. У дівчини закритий акаунт в соціальній мережі, однак судячи з біо, працює вона журналісткою, project-менеджеркою та веде свій блог. У неї понад 30 тисяч підписників.

В інстаграмі її знають як дівчину, яка “смішно відповідає на коменти росіян”. Зокрема, Володимир якось ділився зі своїми підписниками враженнями від її відповідей.

Варто відзначити, що не так давно Володимир Остапчук вирушив до своїх дітей в Канаду, куди спадкоємців зірки евакуювала його колишня дружина Олена Войченко.

Схожі статті